Fotografija
fotografija/6.11.2018.

"U jednom dahu" - o Nemanji i Double Sensu

fotografija
  • Promo / Ružica Milovanović
Autor fotografije:

Kaleidoskop media / Cover foto: Marijana Mitrović

Izložba fotografija "U jednom dahu" Ružice Milovanović koja je nastala tokom tri dana provedena na probama i koncertima violiniste Nemanje Radulovića i orkestra Double Sens biće otvorena u četvrtak, 8.11. u 19 časova u Muzičkoj galeriji Kolarčeve zadužbine.

Ovo je priča o prijateljstvu, ljubavi, muzici i puno osmeha. Ovo je priča prepričana iz srca.

“Jednog zimskog dana obradovala me je poruka u kojoj je bilo postavljeno pitanje. Pitanje koje tada nije slutilo da će postati izložba.

Početkom godine imala sam priliku da provedem tri fantastična dana sa Nemanjom Radulovićem i njegovim orkestrom Double Sens; da uživam u čarima njihove muzike, njihovih proba, pauza, koncerata, … Pre svega društva. Imala sam tu privilegiju da podelim sa njima osmeh, po koju reč, da čujem neke zanimljive priče od svih njih - kako su povezani, ko živi u Parizu, ko u Beogradu.


PROČITAJTE I: INTERVJU, NEMANJA RADULOVIĆ - ESENCIJA ČISTE LJUBAVI


Muzika koju oni zajedno sviraju je magična, a energija koja postoji između njih dok izvode svaki komad je fantastična i mislim da se ne može opisati rečima. Dozvolili su mi da budem pored njih na bini, kao i iza bine.  Nisu se bunili, jako su bili prijatni i opušteni. Utisak koji su ostavili na mene, u mom srcu,  trajao je mesecima. Puno vam hvala!

Kroz petnaest foto kolaža možete videti celu priču koja je trajala tri dana. Prve violine, druge violine, viole, violončela, kontrabas, klavir, čembalo, udaraljke, … svi su tu!” , Ružica Milovanović u kratkim crtama prepričava svoju priču o izložbi “U jednom dahu” koja će biti otvorena u četvrtak, 8. novembra u 19 sati u Muzičkoj galeriji Kolarčeve zadužbine.

Izložba će na dan otvaranja trajati do 21h, a postavka će stajati do 18.11. i biće otvorena za posetioce od 15 do 20 sati svakim danom.

Pored izložbe fotografija, u ArtLabu, koji se nalazi u suterenu Kolarčeve zadužbine, imaćete priliku da pogledate nešto sasvim drugačije od onoga što je Ružica do sada radila.

Deo projekta “U jednom dahu” koji će ostati kao iznenađenje za sve one koji budu došli na otvaranje izložbe, može jedino da vam zagolica maštu imenima divnih ljudi koji su učestvovali u stvaranju: Boban Stošić, Dragan Đorđević, Sonja Kalajić, Jelena Dimitrijević i Aleksandra Đorđević.


PROČITAJTE JOŠ NA KALEIDOSKOP MEDIA:

STIV AVERIL, INTERVJU - UZBUDLJIVA SARADNJA SA U2
NEPRISTAJANJE NA PINK GENOCID NACIJE
MAJK GARSON: NEISPRIČANA PRIČA O BOUVIJU


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.