Klik na svetlost
moja-kafica
moja-kafica
klik na svetlost/19.04.2018.

UŽICE: Besplatne pripreme za studente

klik-na-svetlost
  • Promo
Autor fotografije:
Kaleidoskop media

Pedagoški fakultet u Užicu organizuje besplatnu pripremnu nastavu za prijemni ispit na ovom fakultetu.

Svi kandidati koji konkurišu za upis u prvu godinu osnovnih akademskih studija polažu proveru govornih, muzičkih i fizičkih sposobnosti (koje su eliminacionog karaktera) i prijemni ispit - testove iz srpskog jezika i književnosti i opšte kulture i informisanosti.

Pedagoški fakultet u Užicu ima dva akreditovana studijska programa osnovnih akademskih studija - Učitelj i Vaspitač. Za sve zainteresovane kandidate za upis na Pedagoški fakultet u Užicu u školskoj 2018/2019. godini, organizuje se pripremna nastava iz svih oblasti koje obuhvata prijemni ispit, kao i probni prijemni ispit.

Pripremna nastava ima za cilj da kandidate dodatno osposobi i pripremi za polaganje prijemnog ispita, kao i da uputi u način polaganja. Kroz pripremnu nastavu kandidatima će biti predstavljeni programski sadržaji ključni za polaganje prijemnog ispita.

Pripremna nastava je počela 14. aprila 2018. godine, a zainteresovani kandidati se za pripremnu nastavu mogu prijaviti na sledeće načine:

- lično, u Studentskoj službi svakim radnim danom od 7.30-14.30 časova

- na e-mail studentska.sluzba@ucfu.kg.ac.rs. Prijavni formular može se preuzeti na sajtu Fakulteta.

Pripremna nastava je besplatna.

Sve dodatne informacije na tel. 031/510-625; 064/837-49-39


Tekst je deo projekta “Zlatne priče” koji je sufinansiran sredstvima opštine Čajetina za sufinansiranje projekata  proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja u 2018. godini.


PROČITAJTE I: PASTIRSKA BAJKA O DOBRILI I PLETILJAMA

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.