Klik na svetlost
klik na svetlost/28.07.2022.

Poklon zahvalnosti i kako ga odabrati?

klik-na-svetlost
  • Pixabay/klimkin
Autor fotografije:

Piše: Katarina Nikolić / Foto: Pixabay

 

Iako su poruke zahvalnosti odličan način da izrazite svoju blagodarnost za nekoga, postoje neke situacije u kojima se reči mogu činiti nedovoljnim.

Ako je neko otišao i korak više radi vas, pronalaženje poklona zahvalnosti koji će umesto vas poručiti: “Hvala!”, učiniće da pokažete pažnju i istinsku počast za određeni gest ili delo koje je učinio.  

Kada želite da prenesete koliko ste duboko dirnuti sa nekim ko je uradio nešto zaista posebno, ove ideje za poklone će vam pomoći da izrazite blagodarnost na jedinstven i unikatan način. U nastavku teksta vodimo vas kroz svet poklona zahvalnosti, dajemo vam ideje o tome kako da odaberete najbolji i kada priliči pokloniti ovakav dar.

Foto: Pixabay/Alexander Stein

Ideja za poklon zahvalnosti  - sladak dar koji poručuje “Hvala!” 

Slatkoteka iznenađenja u premium pakovanjima su ono što su nekada bile klasične bombonjere ili vrhunske čokolade. Savršen izbor poklona zahvalnosti sa kojim ne možete da omanete, kome god da ga poklanjate i sa bilo kojim povodom!

Izgledom reprezentativan, ukusom sladak, a utiskom koji ostavlja beskrajno upečatljiv, ovakav poklon zahvalnosti je savršen izbor za ostavljanje snažnog utiska i pravljenje gesta o kome će se pričati.

SPA set - savršen poklon za damu kojoj dugujete zahvalnost

Neka botaničke esencije SPA poklon paketa obuzmu osobu kojoj kupujete poklon zahvalnosti. Mala zahvalnica u divnom pakovanju koje sadrži mešavinu preparata za lepotu i negu, a najbolje ručno pravljenih, prirodnih proizvoda, ni jednu damu neće ostaviti imunom. 

Svako ko zaslužuje vašu zahvalnost, zaslužuje i ovakav poklon. Jednostavan poklon set koji će razveseliti svakoga možete da nabavite online, ili u vašoj omiljenoj drogeriji ili parfimeriji. Uparite ovaj SPA poklon set sa čestitkom u kojoj ćete napisati reči zahvalnosti i sigurni smo da ćete postići željeni efekat! 

Foto: Pixabay/silviarita

Pošaljite cveće u znak zahvalnosti 

Iako kvarljivo, cveće je univerzalno omiljen poklon! Nije postalo kliše bez razloga.

Pošto predstavlja vrlo dobro oproban poklon, primereno je kupiti ga na poklon svakome. Naravno, ne kupujte 101 ružu koleginici, već birajte vrstu cveća ili aranžmana tako da bude skladna onome što osoba kojoj darujete predstavlja u vašem životu. 

Osim toga, vizuelni spektakl buketa cveća predstavlja dobru priliku za fotografisanje, što je u savremenom svetu važno svakome! Zar ne biste voleli da vaš poklon za zahvalnost završi na društvenim mrežama osobe kojoj ste ga podarili?

Jedini put kada cveće neće biti dobar izbor je ako kupujete mladom muškarcu, koji obično nemaju afinitete prema cveću. Istražite ponudu cvećara i već danas poručite najbolji poklon zahvalnosti za specijalnu osobu! 

Foto: Pixabay/virandek

Flaša dobrog vina - nepogrešivi klasik 

Vino je šik proizvod, koji je idealan za svaku situaciju. Sa njime ćete sigurno ostaviti odličan utisak bez obzira na to na čemu se zahvaljujete i kome. Vino je, za razliku od drugih šik proizvoda, kao što je parfem, na primer, mnogo manje rizična kupovina, jer sa odabirom vina, ukoliko ste spremni da izdvojite sredstva na kvalitetno - teško da možete da pogrešite.

Foto: Pixabay/Pexels

Minimalni rizik i maksimalni doprinos!

Konačno, pojavljivanje sa flašom vina daje vam poseban šarm i govori o vama mnogo dobrih stvari, pa ćete se i vi osećati zadovoljno što ste namenili ovakav poklon. Naravno, pokušajte da saznate da li osoba kojoj birate poklon voli da pije vino i koje

Ima mnogo onih koji piju isključivo belo ili crno, pa će vam ova informacija biti od koristi!

Kako izabrati idealan poklon zahvalnosti? 

Među ove četiri ideje koje smo vam dali, svakako da je teško da ćete pogrešiti. To su klasični pokloni sa kojima je zaista teško za bilo koga omanuti. Ipak, važno je da napomenemo da poklon uvek treba da prilagodite ličnim preferencijama osobe kojoj ga darujete. 

Zapitajte se, pre svega - šta osoba kojoj kupujete poklon zahvalnosti radi u slobodno vreme, šta su njene strasti i šta je ono što je inspiriše?

Možete li kupiti proizvod koji im pomaže u ovom hobiju? Ili možda možete ponuditi nešto što će im pomoći da nađu više vremena za ovaj hobi?

Na primer, uzmite u obzir umetničke potrepštine za osobu koja voli umetnost, gurmanske sastojke za pekara ili kuvara, opremu za vežbanje kod kuće za ljubitelje fitnesa ili poklon za bebu za novopečene roditelje. 

Ideju za odličan poklon možete da dobijete i odgovarajući na pitanje: Kako osoba kojoj kupujete dar voli da se opušta?

Razmislite o tome kako provodi vreme dokolice. Možete li im pružiti priliku da se opuste na svoj omiljeni način? Možda vole masaže ili manikir ili filmove?

Poklon zahvalnosti je savršena prilika da darujete relaks iskustvo!

Možda više vole da se opuste uz dobru knjigu, slušaju muziku, slikaju, idu na trčanje ili planinarenje ili uživaju u savršenom sladoledu? Priuštite poklon koji im daje više vremena ili resursa da se opuste na njihov omiljeni način!

Nadamo se da vam je ovaj članak bio od koristi i da ćete lako odabrati savršen poklon zahvalnosti! Uživajte u širini izbora i donesite što bolju odluku! Sigurni smo da ćete biti zadovoljni povratnom informacijom prilikom darivanja!


PROČITAJTE I:

OTKRIVENA JESTIVA ČOKOLADA STARA 120 GODINA!


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


 

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.