Ljudi
moja-kafica
moja-kafica
ljudi/15.12.2018.

Aleksandar Gajšek: Bez osude zbog otkaza

ljudi
  • Privatna arhiva / FB
Autor fotografije:
Kaleidoskop media


Novinar i autor cenjene emisije Agape Aleksandar Gajšek, jedan je od skoro 30 zaposlenih koji su dobili otkaze na Studiju B. Na gradskoj televiziji uručeno je 13 otkaza, a prvobitnom spisku se pridružilo još 16 radnika koji će kao tehnološki višak ostati bez posla u ovoj kući.

Aleksandar Gajšek izjavio je da nije iznenađen, jer je televizija u teškoj materijalnoj situaciji, ali da će pokušati da zadrži emisiju na Studiju B, u sopstvenoj produkciji. Naš cenjeni kolega Gajšek koji je dobio ogromnu podršku kako od građana, tako i od kolega, oglasio se povodom otkaza na Studiju B. Pismo prenosimo integralno:

Dragi prijatelji,

Osećam potrebu da se oglasim povodom raskida mog radnog odnosa na RTV Studiju B, kao i da se zahvalim na brojnim porukama i gestovima podrške koje dolaze sa svih strana.

Istina je da sam proglašen tehnološkim viškom, ali nije istina da je emisija Agape ugašena. RTV Studio B mi pruža prostor da nastavim sa serijalom Agape u istim terminima na istom mestu, ali van radnog odnosa i bez plate, zbog čega će mi biti potrebni pokrovitelji.

Ako sam išta naučio u višedecenijskim susretima sa akademikom Vladetom Jerotićem koji je bio okosnica serijala Agape i moj duhovni otac jeste značaj neosuđivanja i da svaku životnu situaciju prihvatimo kao šansu za promenu na bolje.

Želim da razumem svačiju odluku i da ovaj trenutak iskoristim za unapređenje emisije Agape kako produkciono tako i sadržajno.
Koliko me raduje vaša velika podrška i ohrabrenje toliko me žaloste sve poruke na društvenim mrežama koje u sebi sadrže gnev i ljutnju.

Cilj serijala Agape uvek je bio i biće promovisanje ljubavi, zajedništva i vere, jer u suprotnom pokazali bi da ništa nismo naučili od akademika Jerotića i brojnih mudrih ličnosti koje su prošle kroz serijal Agape.

Nadam se da će neki dobronamerni i odgovorni ljudi prepoznati da osim kontinuiteta Agape, koji traje 14 godina, ima i kvalitet koji zaslužuje neophodnu podršku.
Ko veruje da nam je samo Ljubav potrebna njegova je trpeza Agape!

PROČITAJTE I:

STUDIO B: ZAŠTO JE GAJŠEK DOBIO OTKAZ?

MIHAILO MEDENICA: BARBARA, IZVINI, ZAISTA IZVINI

ČISTKA NA STUDIJU B

ZAŠTO UNS NE REAGUJE NA KESIĆA I DRAŽU?


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
User
miljenović petar, šid
1.02.2019.

ako nebudemo imali emisije kao što je agape treba da se dobro zamislimo kakvi smo mi to ljudi

User
miljenović petar
1.02.2019.

ako nebudemo imali emisije kao što je agape treba da se dobro zamislimo kakvi smo mi to ljudi

Vidi sve komentare