Ljudi
ljudi/1.02.2021.

Merilin Menson optužen za silovanje

ljudi
  • Wikimedia/Livioandronico2013
Autor fotografije:

Kaleidoskop media / Beta / Foto/Wikimedia/Livioandronico2013

 

Američki pevač Merilin Menson (Marilyn Manson) danas je optužen za silovanje i seksualno zlostavljanje nekoliko žena, medju kojima je glumica Evan Rejčel Vud (Rachel Wood), koja je navela da je godinama bila izložena "strašnom zlostavljanju".

Najmanje pet žena gotovo je istovremeno na Instagramu objavilo optužbe protiv pevača čije je pravo ime Brajan Hju Vorner (Brian Hugh Warner).

Evan Rejčel Vud (33) navela je da ju je Menson "psihološki manipulisao" dok je imala oko 20 godina. Dodala je da je posle godinama bila izložena zlostavljanju.

Glumica je nekoliko godina bila zvanično u vezi sa Mensonom do veridbe 2010. Rekla da ju je pevač nekoliko puta silovao.

Ostale žene, koje tvrde da su bile u vezi sa pevačom, navele su da je Menson "umetnik za manipulaciju, uznemiravanje, zlostavljanje i pretnje".

Menson (52) poznat je po stvaranju neobičnom imidžu. Inspiran gotikom, u javnosti se pojavljuje našmikan, sa dva različita sočiva a njegov izgled ponekad ume da deluje uznemirijuće.

Pevač je umetničko ime izabrao inspirisan filmskom divom Merilin Monro (Monroe) i guruom Čarlsom Mensonom (Charles) koji je odgovoran za ubistvo glumice Šeron Tejt (Sharon Tate).

Menson je najpoznatiji po muzici 90-ih, a njegovi najpoznatiji su "Portrait of an American Family" (1994), "Antichrist Superstar" (1996) i "Mechanical Animals" (1998).

U mnogim medijima je tada stekao reputaciju kontroverzne ličnosti i osobe koja ima negativan uticaj na mlade.

Menson nije za sada komentarisao optužbe.


PROČITAJTE I:

FDU POZVAO STUDNETE DA PRIJAVE NASILJE


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


 

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.