Aktuelno
aktuelno/12.01.2022.

Preminuo novinar Igor Karanov

aktuelno
  • Youtube screenshot / Nova S
Autor fotografije:

Kaleidoskop media / Foto: Youtube screenshot / Nova S

 

Novinar, urednik Insajder televizije, Igor Karanov preminuo je utorak uveče u Beogradu, saopštio je Insajder.

“Iznenadni i prerani odlazak Karanova za Insajder televiziju je veliki gubitak, ne samo zbog činjenice da je bio riznica znanja i lepote reči, već i zbog toga što nas je napustio čovek koji je plenio dušom. Emisija “Priča o priči” koju je uredjivao i vodio bila je tek jedna od priča koje smo od leta prošle godine počeli da gradimo zajedno”, naveo je Insajder.

Karanov je talenat i posvećenost iskazivao više od dve decenije kroz novinarski rad u različitim medijima – od novosadskog “Dnevnika”, “Blica”, dnevnog lista “Nova”, preko magazina “Svet”, “Puls“, “Profil”, “Ekskluziv”, “Gloria”, “Playboy”, “Hello!”, “ELLE”, “Story”, do portala “Puls online” i veb – sajta IGN Adria. 

Mnogi su voleli i Igorov blog koji je pisao na fejsbuk strani AllMe, a kao spoljni saradnik pisao i radio intervjue za brojne časopise, podsetio je Insajder.

Za “Vek bez ikog”, jednu od svoje tri knjige poezije, Karanov je dobio “Matićev šal”, a objavio je i roman “Dnevnik jednog vladara”.


PROČITAJTE I:

ŽIVOJIN RAKOČEVIĆ: ZENICA OKA MOG GNEZDO JE LEPOTE TVOJE


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


 

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box