Aktuelno
aktuelno/12.01.2022.

Preminuo novinar Igor Karanov

aktuelno
  • Youtube screenshot / Nova S
Autor fotografije:

Kaleidoskop media / Foto: Youtube screenshot / Nova S

 

Novinar, urednik Insajder televizije, Igor Karanov preminuo je utorak uveče u Beogradu, saopštio je Insajder.

“Iznenadni i prerani odlazak Karanova za Insajder televiziju je veliki gubitak, ne samo zbog činjenice da je bio riznica znanja i lepote reči, već i zbog toga što nas je napustio čovek koji je plenio dušom. Emisija “Priča o priči” koju je uredjivao i vodio bila je tek jedna od priča koje smo od leta prošle godine počeli da gradimo zajedno”, naveo je Insajder.

Karanov je talenat i posvećenost iskazivao više od dve decenije kroz novinarski rad u različitim medijima – od novosadskog “Dnevnika”, “Blica”, dnevnog lista “Nova”, preko magazina “Svet”, “Puls“, “Profil”, “Ekskluziv”, “Gloria”, “Playboy”, “Hello!”, “ELLE”, “Story”, do portala “Puls online” i veb – sajta IGN Adria. 

Mnogi su voleli i Igorov blog koji je pisao na fejsbuk strani AllMe, a kao spoljni saradnik pisao i radio intervjue za brojne časopise, podsetio je Insajder.

Za “Vek bez ikog”, jednu od svoje tri knjige poezije, Karanov je dobio “Matićev šal”, a objavio je i roman “Dnevnik jednog vladara”.


PROČITAJTE I:

ŽIVOJIN RAKOČEVIĆ: ZENICA OKA MOG GNEZDO JE LEPOTE TVOJE


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


 

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.