Klik na svetlost
klik na svetlost/31.12.2020.

ZDRAVA, SLOBODNA I SREĆNA 2021!

klik-na-svetlost
  • Pixabay
Autor fotografije:

Reč urednice: Gordana Tadić

 

Svim našim čitaocima, partnerima, prijateljima, saradnicima, želimo zdravu, blagodarnu, uspešnu i slobodnu 2021. godinu! 

U 2020. godini proslavili smo četvrti rođendan, objavili preko 3.000 tekstova, najavili više od 1.500 kulturnih događaja, bili na licu mesta otvaranja mnogih izložbi, podržali mnoge festivale, institucije i nadarene pojedince koji su zavredeli da se o njima čuje.

U veoma teškoj godini iza nas ostali smo bez finansijske podrške, ali zahvaljujući entuzijazmu i pre svega dobroti naših saradnika uspeli da se održimo na medijskoj sceni. Ovo posebno ističemo, jer su mnogi mediji u moru najblaže rečeno čudnih vrednosti koje usvajaju i koje nam nameću zaboravili da je novinar pre svega čovek. A da ljudi moraju ostati dobri, sa jasno definisanim moralnim kvalitetima, i iznad svega profesionalni, jer bez toga nema napretka. Ne samo na medijskoj sceni, nego i čitavom ljudskom rodu nema napretka bez morala i ličnog kredibiliteta.

I pored svega, u 2020. smo podržali važne manifestacije i ispričali priče o neobičnim i drugačijim ljudima...

Realizovali smo važan projekat "Identitet u amanet - Čuvari rodoslovlja",  koji se tiče očuvanja kulturne baštine na Kosovu i Metohiji.

Otvorili smo nove rubrike, kako bi vam približili aktuelne događaje.

Na kraju godine otvorili smo i platformu Art market u želji da spojimo stvaraoce sa kupcima i tako umetnicima olakšamo finansijski tešku godinu koja je pred nama.

U moru tabloidnih, lažnih i nemoralnih “novinarskih” članaka ostali smo ostrvo pravih vrednosti. Nismo vam plasirali lažne, spinovane vesti niti ćemo to ikada činiti u budućnosti.

I sve to smo radili skoro volonterski. Kaleidoskop media je magazin koji nema finansijera, ali zato naši novinari i saradnici imaju veru, volju, optimizam i moral. Hvala svima koji su nas podržali!

Ako želite da budemo bolji, a mi to možemo, podržite nas OVDE.

Samo jedan pogled kroz Kaleidoskop... 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

↓↓ŠTA STE NAJVIŠE ČITALI NA KALEIDOSKOP MEDIA U 2020↓↓

ZENICA OKA MOG GNEZDO JE LEPOTE TVOJE

OTKRIVEN ŠAFRAN NA FRUŠKOJ GORI

CVETANJE TISE - FENOMEN KOJI ODUZIMA DAH

NEMI SVEDOCI PATNJE NA GOLOM OTOKU

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.