Ljudi
ljudi/12.12.2018.

Zapaljena kuća novinara iz Vrčina

ljudi
  • Privatna arhiva
Autor fotografije:

Kaleidoskop media


U ranim jutarnjim satima, u ulici Grobljanskoj u Vrčinu, izgorela je kuća Milana Jovanovića, dopisnika i saradnika Žig Infa. Na sreću u požaru nema povređenih a Jovanoviću je kuća u požaru totalno uništena sa kompletnim invertarom, automobilom i drugim stvarima.

Kako prenosi Žig Info, prema Jovanovićevim rečima, sumnja se da je požar podmetnut. On navodi da je u razgovoru sa komšijama došao do saznanja da su mu kroz garažu ubačena dva molotovljeva koktela. Prilikom izbijanja požara Jovanović je lakše povređen. On je kolima Hitne pomoći prevežen u bolnicu.Jovanović izjavio je danas da je uveren da je razlog napada koji je doživeo, i u kojem mu je izgorela cela kuća, isključivo njegovo pisanje, jer se inače nikom nije zamerio.

U izjavi za portal Cenzolovka, Jovanović je rekao da su nepoznate osobe u toku noći ubacile Molotovljev koktel, nakon čega su pucale na ulazna vrata njegove kuće, kako ne bi mogao da izadje.

Jovanović je dodao da je ranije dobijao pretnje zbog pisanja za taj portal u vezi sa izgradnjom kanalizacije u Vrčinu, kao i zbog tekstova o zloupotrebama predsednika opštine Grocka.

Kako je naveo, do sada se dva puta pisanim putem obraćao i predsedniku Aleksandru Vučiću, kao i ministarki pravde Neli Kuburović.

On je naveo da ga taj napad neće zaustaviti.

"Neću prestati da pišem o lopovima i o mafiji, pa neka me ubiju", rekao je Jovanović i dodao da je bitno da su životi sačuvani, iako je izgubio sve što je u životu stekao.


PROČITAJTE I:

ČISTKA NA STUDIJU B, SPREMO 30 OTKAZA

UNS O "SLUČAJU" BARBARE ŽIVOTIĆ

ZAŠTO UNS NE REAGUJE NA KESIĆA I DRAŽU?
POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.