Ljudi
ljudi/15.12.2018.

SevdahBABY - BARBARA, THE SINGING BOT

ljudi
  • Printscreen / YouTube
Autor fotografije:
Kaleidoskop media


Muzičar, DJ i producent SevdahBABY usemplovao je delove izveštaja reporterke Studija B Barbare Životić, sa građanskog protesta prošle subote u Beogradu, u jednominutnu pesmu koju je nazvao “Barbara, The Singing Bot”.


Izveštavanje novinarke Studija B sa prošlonedeljnog protesta u Beogradu ne prestaje da izaziva veliku pažnju javnosti. Neprofesionalni izveštaj mlade novinarke našao se na meti kritika kolega i novinarskih udruženja, ali su na društvenim mrežama osvanule i potupno neumesne uvrede i neprihvatljive pretnje upućene Barbare Životić.

No, mnogi su se na njeno izveštavanje osvrnuli na izuzetno duhovit način, poput muzičara Milana Stankovića, poznatijeg pod pseudonimom SevdahBABY, koji je delove njenog uključenja u program TV Studio B usemplovao u pesmu koju je nazvao “Barbara, The Singing Bot”.

I dok mlada Barbara "krči" neki čudan novinarski put, do skoro nepoznat u ovoj profesiji i tvrdi da tek sada neće odustati cenjeni kolega Aleksandar Gajšek, autor emisije Agapeje dobio otkaz na Studiju B, o čemu možete ćitati OVDE.


PROČITAJTE I:

MIHAILO MEDENICA, KOLUMNA - BARBARA, IZVINI, ZAISTA IZVINI

ČISTKA NA STUDIJU B

UNS O "SLUČAJU" BARBARE ŽIVOTIĆ

ZAŠTO UNS NE REAGUJE NA KESIĆA I DRAŽU?


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.