Ljudi
ljudi/24.03.2019.

RTS montažer ponovo radi

ljudi
  • RTS / Printscreen
Autor fotografije:

Piše: Gordana Tadić Nešto više od mesec dana je prošlo od kako je javnost prepričavala genijalnu montažu najave domaćih filmova na RTS-u radnim danima. I već kada su se svi pitali da li nepoznati montažer(ka) i dalje radi na RTS-u posle inspirativne špice sa glavnom porukom: Ne može jedan čovek da vlada! Strašno je to što danas preživljavamo. Bezakonja i nasilja je mnogo, stiže nam konspirativna potvrda da ovaj kretivac (ili više njih) i dalje montiraju na javnom servisu.

Naime, sinoć je po društvenim mrežama ponovo počela da se deli nova kreacija talentovanog montažera za prikazivanje domaćih filmova za sledeću radnu nedelju, sa opet inspirativnom špicom.

Ovom špicom u trajanju od 49 sekundi najavljuju se filmovi: Nebeska udica, Lager Niš, Sutjeska, Bombaši i Stići pre svitanja.

Svi su izgledi da i ova "tura" domaćih filmova neće biti komentarisana koliko će komentarisana biti njihova najava!

Jer, i ovoga puta montažer koji je napravio kolaž od 49 sekundi kojim se najavljuju domaća ostvarenja koja će u toku sledeće nedelje biti emitovana na javnom servisu rešio je da stvar “malo začini”. 

Ishod februarske montaže?! Niko nikada pre nije u 58 sekundi tako verno opisao trenutku situaciju u Srbiji.

Citiraćemo jednog korisnika Tvitera: Dajte moje pare za RTS pretplatu osobi koja je ovo napravila. Šuška se da je u pitanju žena. Kako god, i nova najava već pokazuje da "odlično radi".


PROČITAJTE I: "DAJE SE NA ZNANJE" KAMIONI VOZE PO BEOGRADU


Teško da iko može da vam rečima objasni zašto je ovaj snimak toliko genijalan… I novi snimak koji možete pogledati ispod teksta je sasvim blizu poruci koju šalje.


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.