Ljudi
ljudi/5.04.2019.

DJ Žeks priprema "doček" kod Pinka

ljudi
  • Tviter @powersaustine
Autor fotografije:
Kaleidoskop media


Protestna šetnja "1 od 5 miliona" u Beogradu sutra će se, prema najavama organizatora završiti ispred zgrade RTV Pink, koju demonstranti nazivaju propagandnom mašinom vlasti.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je već najavio da će policija morati da reaguje ako dođe do nasilja.

Da li će se kružni tok oko bolnice "Dragiša Mišović", u čijoj neposrednoj blizini se nalazi TV Pink sutra pretvoriti u mesto za žurku?

Svi su izgledi da će demonstrantima biti priređen doček, kako na Tviteru već dva danajavljuje vlasnik Pinka Željko Mitrović. Danas je na zgradi ove televizije počelo postavljanje ogromnih zvučnika, kao i zaštitne metalne ograde, a kako saznajemo večeras se postavlja i veštačka trava, visine od oko metar.

Da li će sutra biti glasniji demonstranti sa pištaljkama ili DJ Žeks, kako sam sebe naziva vlasnik Pinka Željko Mitrović, koji već realizuje svoju najavu sa Tvitera o postavljanju zvučnika.

Svejedno, bolesnicima koji se nalaze u nekoliko bolnica u neposrednoj okolini neće biti lako. Iako su organizatori protesta najavili da ćei ovaj, kao i prethodni skupov biti miran, Mitrović preti da će okupljene - zaliti fekalijama, dok predsednik Srbije kaže da država ne sme da dozvoli nasilje.

Da se Željko Mitrović pozbiljno priprema za sutrašnji događaj jasno je i po njegovim postovima na Tviteru. Večeras je najavioda bi otkazivanje bilo kukavičluk.

"Sve što rade, sve vreme, je ne bi li izazvali reakciju policije. Policija će u nekom trenutku na njihovo nasilje morati da reaguje", izjavio je juče predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Ministar policije nije precizirao da li će ispred Pinka biti kordona policije, ali je napomenuo da će biti preduzete sve mere koje su potrebne za sprečavanje nasilja. Organizatori protesta ne očekuju intervenciju, jer na miran protest ispred televizije koja obmanjuje javnost, kažu, imaju svako pravo.


PROČITAJTE I:

KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV MINISTARKE ZORANE MIHAJLOVIĆ ZBOG GONDOLE


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.