Ljudi
ljudi/20.02.2019.

VIDEO | Maska, majka, dete i Vučić

ljudi
  • Printscreen / RTS
Autor fotografije:
Kaleidoskop mediaMajka malog Zlatana, koji se nalazi na odeljenju hematologije 1, a koji se juče slikao sa predsednikom, Aladini Alsida, kaže da je predsednik Vučić, prilikom fotografisanja, upravo na njeno insistiranje skinuo masku sa lica, iako nije ni morao da je nosi na tom odeljenju!

- Ja sam na svoju inicijativu zamolila predsednika Vučića da skine masku, ne bi li se njegovo lice videlo na našoj slici. Ja sam dete slikala svojim mobilnim telefonom, to je bila Zlatanova želja, moja inicijativa, da se predsednik slika sa njim – izjavila je Alsida.

Posle osude velikog dela javnosti za krajnje neodgovorno i bahato ponašanje ministra zdravlja Zlatibora Lončara i predsednika Aleksandra Vučića koji su zarad lične promocije ugrozili život dece na hematološkom odeljenju u Beogradu popodne se pojavio i snimak u kojem govore majka deteta, direktor Instituta za majku i dete, a izjavu daje i sam mališan Zlatan!
Očigledno je da su novinarske ekipe Pinka i Tanjuga i danas bile u "radnoj poseti" na Institutu za majku i dete. 

PROČITAJTE I:

Sve zdravstvene procedure tokom posete predsednika Aleksanda Vučića Institutu za majku i dete "Dr Vukan Čupić" su ispoštovane, izjavio je direktor te ustanove Radoje Simić.

- U sterilnom bloku predsednik Vučić je kroz prozor mahao, to je sve bilo kako treba. Kroz odeljenje hematologije smo prošli sa opranim rukama, sa mantilom koji je imao Vučić, a na tom odeljenju nisu toliko bolesna deca – kazao je Simić.

Sve lekarske procedure posete hematološkom bloku Instituta za majku i dete takođe su ispoštovane.

- Opšti utisak svih prisutnih, ne moj, nego zaposlenih, je da su se deca smejala, majke su se smejale, toliko emotivnog naboja ja nisam video skoro. Dugo sam rukovodilac, dolazili su mnogi, ali toliko emotivnog naboja nisam video - kaže Simić.

Pogledajte video:

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box
reklama box