Film
film/16.10.2023.

Otvoren 19. Kids Fest

film
  • Promo
Autor fotografije:

Kaleidoskop media / Foto: Promo

 

Svečanom premijerom dečijeg igranog filma „Dnevnik Pauline P.“ otvoren je jedinstveni dečiji filmski festival KIDS FEST.

Nakon premijerne projekcije filma u mts Dvorani pred publikom poklonila se prisutna autorsko-glumačka ekipa filma u sastavu sa rediteljem Nevenom Hitrecem, spisateljicom Sanjom Polak i glumačkom ekipom koju su činila deca glumci, Katja Matković, Aria Dunda, Jakov Švarc, Tom Rushaidat, Darin Pavišić.

Dečiji filmski festival KIDS FEST održava se devetnaestu godinu za redom i tokom sedam dana prikazivanja biće prikazano ukupno 18 naslova.

Festival se održava u gradovima širom Srbije, a poruka koju šalje sloganom „TU SAM SA DRUGARIMA“ ima za cilj da podstakne prijateljstvo i međusobno razumevanje od najranijih dana.

O filmskom programu, kao i pratećim radionicama sve detaljne informacije mogu se pronaći na zvaničnom sajtu dečijeg filmskog festivala KIDS FEST-a, kao i zvaničnim profilima društvenih mreža.


PROČITAJTE I:

ZLO NE POSTOJI OTVARA SLOBODNU ZONU

EPSKA DIMENZIJA SLUČAJA MAKAVEJEV


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


 

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.