Boško Obradović je poručio da aktuelna vlast ima rok do sutra do 15 časova da oslobodi sve uhapšene zbog ulaska u Radio televiziju Srbije.

On je dodao da će u suprotnom organizatori protesta saopštiti kada je novo okupljanje i da će u svojim zahtevima ići do kraja.Majka jednoh od uhapšenih mladića ispred kordona kod policijske stanice "29. novembar"

Obraćajući se sa kamiona ispred policijske stanice „29 novembar“, Obradović je kazao da su uhapšeni iz beogradske zgrade policije premešteni u razne prekršajne sudove.

„Svi uhapšeni koji imaju između 18 i 28 godina su evakuisani iz ove stanice u poslati u različite prekršajne sudove gde im se izriču različite mere, od 48 sati zadržavanja do pritvora od mesec dana“, rekao je Obradović.

„On želi građanski rat mi nećemo učestvovati u tome“, kazao je Obradović.

„Kada se ponovo okupimo, nema nazad, to je kraj“, poručio je Obradović.

Grupa demonstranata koji se nalaze pred sedištem gradske policije u Ulici despota Stefana sukobila se sa policijom, ali se posle poziva organizatora protesta situacija smirila posle nekoliko minuta.

Za sada nije poznato šta je iniciralo sukob u kome je policija upotrebila pendreke, a demonstranti su uzvratli bacanjem flaša.

Policija je nešto posle 16.30 pustila da uđu u policijsku stanicu roditelje uhapšenih M.S. i N.D.

Lider Dveri Boško Obradović rekao da je da su oni pušteni kroz policijski kordon da razgovaraju sa predstavnicima policije i da vide decu.

Kako je preno Insajder demonstranate koji su danas krenuli da „oslobode uhapšene“ je ispred policijske stanice u Bulevaru Despota Stefana dočekao ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. On se s grupom policijskih zvaničnika nalazio iza policijskog kordona.

On je ponovio da policija treba da uhapsi lidere Saveza za Srbiju, a da decu pusti.

Obradović je rekao i da ima informacije da vlast prikuplja aktiviste SNS po Srbiji i da planira da ih pošalje u Beograd.

On je pitao predsednika Srbije Aleksandra Vučića „da li je normalan kad pokušava da izazove sukobe“.

Aleksandar Vučić je u toku popodneva posle pomeranja demonstranata ka policijskoj stanici „29 novembar“ izašao iz zgrade Predseništa. Pogledajte snimak koji je napravio Insajder.