Ljudi
ljudi/28.12.2018.

Ivan Ivanović ostao bez oproštajne emisije

ljudi
  • Printscreen / Prva TV
Autor fotografije:
Kaleidoskop media


Voditelj Ivan Ivanović tvrdi da je novi vlasnik TV Prva skinuo sa programa večerašnju humanitarnu epizodu emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem".

Ivanović je na Tviteru napisao da je vlasnik TV Prva to učinio zbog toga što je nezadovoljan objašnjenjem njegovog odlaska sa te televizije.

"Ovo je najbolji dokaz da je moja odluka ispravna", napisao je između ostalog Ivanović.

Prva televizija potvrdila je da neće emitovati poslednju epizodu emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" zbog toga što, kako navode, "Ivanović nije ispoštovao humanitarnu svrhu novogodišnje emisije i od svoje publike i Prve televizije se nije oprostio onako kako dolikuje".

"Prva televizija nema ugovor sa Ivanovićem, pa samim tim ni obavezu da emituje poslednju epizodu emisije, ali smo mi to ipak želeli da uradimo, kako je prvobitno bilo najavljeno u programskom sadržaju", navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu televizije.


PROČITAJTE JOŠ NA KALEIDOSKOP MEDIA:

UDRUŽENJE NOVINARA SRBIJE TRAŽI KAZNE ZA PRETNJE NOVINARIMA

ODAVNO NAM NIJE SMEŠNO

STUDIO B: ZAŠTO JE GAJŠEK DOBIO OTKAZ?

MIHAILO MEDENICA, KOLUMNA - BARBARA, IZVINI, ZAISTA IZVINI


Dodaje se da je kuća time želela da na lep način stavi tačku na dugogodišnju zajedničku saradnju, i da, kao i svake godine, nagradi svoje gledaoce za ukazano poverenje.

“Rukovodstvo televizije neće više dozvoliti iznošenje niza neistina i ničim izazvanih uvreda u vezi sa radom i funkcionisanjem naše kuće, koja je sinonim ne samo za profesionalizam, već i po najboljim uslovima rada svojih zaposlenih”, ističe se u saopštenju.

Prva televizija dodaje da je glavni finansijer svih formata koji se na njoj emituju, pa samim tim i emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem", i ima puno pravo da odluči šta će se na kraju naći u programskoj šemi.

Ističe se da novogodišnja epizoda emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" godinama unazad ima prvenstveno humanitarni cilj – da usreći gledaoce i pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija.

“Ni ove godine niko nije ostao uskraćen. Gledaoci su dobili novogodišnje poklone i proveli sjajno vreme u studiju Prve televizije. To je najvažnije i zato ostajemo u duhu pozitivnih, prazničih želja. Zatvaramo vrata već ispričanim pričama. Vreme je za nove početke. I zaista, želimo Ivanoviću uspešnu novu priču”, stoji u saopštenju.

Podsetimo, Ivanović je ranije najavio da će poslednja emisija biti emitovana 28. decembra i da posle tog neće raditi jer "ne želi da predstavlja dekor za lažnu slobodu".

TV Prva je nakon toga saopštila da je zahvalna Ivanoviću na saradnji i da poštuje njegovu odluku.

Kojo: Emituju "Stado" bez dozvole

Glumac Nikola Kojo napisao je na svom Tviter nalogu da Prva televizija umesto emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" bez dozvole i obaveštavanja producenta večeras emituje film "Stado", čiji je on producent, ali da on to ne može da spreči.

"Časni Ivanov odlazak žele da isprate 'demokratskim' potezom puštanja mog filma 'Stado', bez dozvole i obaveštenja producenta. Zato, #PočeloJe!", napisao je Kojo.

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.