Aktuelno
moja-kafica
moja-kafica
aktuelno/5.04.2020.

Utisak nedelje večeras u redovnom terminu

aktuelno
  • Nova S
Autor fotografije:
Kaleidoskop media / N1Emisija "Utisak nedelje" autorke i voditeljke Olje Bećković emitovaće se u večeras, u nedelju, 5. aprila u regularnom terminu od 21 čas. 

Ovog puta, najavljeni gosti su novinarka sajta Nova.rs Ana Lalić, istraživački novinar i urednik u Balkanskoj istraživačkoj mreži (BIRN) Slobodan Georgiev i predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, prenosi N1.

"Emisija ide normalno u nedelju u devet uveče. Išli smo na varijantu da gostuju novinari koji imaju radne dozvole", objasnila je novinarka Olja Bećković za Nova.rs.

"Utisak nedelje" je od 22. marta emitovan uživo u terminu od 14 časova, a ne kao svaki put do sada u 21. Iz Nove S su naveli da su odluku o promeni termina doneli nakon što su od savetnika za medije predsednice Vlade Srbije Mladena Bašića dobili uputstvo da, s’obzirom na važeće mere zabrane kretanja posle 20 časova ne mogu da dobiju dozvolu za dolazak gostiju u studio u redovnom terminu od 21 čas.


PROČITAJTE I:

KAZNA ZBOG NASTUPA U UTISKU NEDELJE


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.