Ljudi
moja-kafica
moja-kafica
ljudi/5.03.2019.

Ivan Ivanović od aprila na TOP kanalu

ljudi
  • Printscreen / Veče sa Ivanom Ivanovićem / YouTube
Autor fotografije:
Kaleidoskop media


Jedna od najgledanjih televizijskih emisija u Srbiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem“ od aprila će ponovo biti pred gledaocima. Popularni talk show emitovaće se na televiziji NOVA S, sadašnji TOP kanal.

Uz kultne emisije Utisak nedelje i „Mentalno razgibavanje“, NOVA S ponudiće publici potpuno novu programsku šemu sa najkvalitetnijim sadržajem.

Autor i voditelj emisije Ivan Ivanović sa svojim timom saradnika nastupaće svakog petka u 22 časa.

„Kada sam rešio da prekinem emisiju na televiziji Prva, ja sam u programu izgovorio biografije moje ekipe i mene, naveo šta znamo da radimo i rekao da je naš slogan ’sloboda ili ništa“ i od tada nas niko nije zvao. Zahvalan sam United Mediji što su nas pozvali i što imaju hrabrosti da nam dozvole da radimo slobodno“, kaže Ivan Ivanović.

Televizija Nova S imaće i informativni program. Najvažnije vesti emitovaće se u 14 sati i u centralnom Dnevniku u 19 časova.

Jutarnji termin od 6.30 do 8.30 rezervisan je za “Mentalno razgibavanje” koji će voditi Darko Mitrović i Veljko Pajović, dok “Utisak nedelje” Olje Bećković ide u svom “starom” terminu – nedeljom u 21 čas. Emisije “Male velike priče” priprema produkcija Brankice Stanković “Insajder “.


PROČITAJTE I:

HANA SELIMOVIĆ: ODBIJAM NAGRADU!

RADO VULIN IDE U VOJNIKE


Promenom imena i koncepta, televizija NOVA S postaje deo brenda NOVA TV koji predstavlja najveću televizijsku regionalnu mrežu. U jedinstvenoj kombinaciji serija i filmova domaće i strane produkcije, talk show emisija, sportskih i informativnih sadržaja gledaoci prepoznaju kvalitet, te je NOVA skoro dve decenije u samom vrhu gledanosti u Hrvatskoj, a prošle godine je osvojila tržište u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Očekujemo da će se ovakvi rezultati gledanosti potvrditi i u Srbiji.

„Kvalitet iznad svega, to je naša vizija. Njom se vodimo od samog početka i čvrsto verujemo da je to jedini način da se ostvari dugoročna pozicija lidera na tržištu. Zato smo i odlučili da postojeću programsku šemu nekadašnjeg TOP kanala, a sada televizije NOVA S dopunimo političkim i zabavnim emisijama ali i informativnim programom“, istakla je generalna direktorka kompanije United Medija Aleksandra Subotić.

NOVA S biće i dalje prepoznatljiva po vrhunskom serijskom i filmskom programu. Gledaoci mogu da očekuju najkvalitetnije domaće serije iz produkcije United Media.

Od aprila je na program nastavak hit serije Dragana Bjelogrlića “Žigosani u reketu” i mini serijal “Zaspanka za vojnika” Gage Antonijevića, dok će gledaoci već na jesen uživati u novim sezonama serija “Senke nad Balkanom”,“Ubice mog oca” i „Mile protiv tranzicije”.

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.