Ljudi
ljudi/15.02.2019.

Bjelogrlić: Očekivao sam osvetu

ljudi
  • Printscreen / N1
Autor fotografije:
Kaleidoskop media Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić našao se ovih dana na meti tabloida bliskih režimu koji su ga optužili za navodne nečasne radnje.

On je izjavio, povodom natpisa pojedinih medija o pomoći njegovom kumu Miloradu Mandiću Mandi, da je očekivao osvetu vlasti zbog izraženog političkog stava, ali ne i tako gnusnu i besramnu.

Ovako je juče izgledala naslovna strana tabloida koji je krenuo u, kako Bjelogrlić kaže "osvetničku kampanju".


Bjelogrlić je prošao baš kao i Nikola Kojo, koji je na naslovnicama takvih medija izašao zbog svog angažovanja oko organizacije protesta „Jedan od pet miliona“ i aktivnom učešću u njima.

¶ NIKOLA KOJO: VUČIĆU, ABDICIRAJ! ¶

Iako se Bjelogrlić nije aktivno uključio u proteste niti govorio na skupovima u srpskim gradovima, on je 6. februara na pitanje da za list Danas prokomentariše izjavu Nikole Koja da će, ako propadnu protesti, otići iz zemlje, rekao:

„Verujem da ćemo se svi zajedno izboriti da do toga ne dođe. Ako ne uspemo, neka rezerviše još mesta u kupeu.“

Tu izjavu su preneli mnogi internet portali, pa se juče u jednom tabloidu pojavila storija o tom kako je Bjelogrlić navodno prevario jednog svog prijatelja.

– Dovoljno je bilo da izrazim svoj politički stav „rezervacijom mesta u Kojinom kupeu“ pa da krene osvetnička kampanja protiv mene. Priznajem, očekivao sam! – izjavio je Dragan Bjelogrlić.

¶ UTISAK NEDELJE OLJE BEĆKOVIĆ OD APRILA ¶

Međutim, kako objašnjava, nije verovao da će kreatori ove kampanje biti tako perfidni.

– Priznajem i da nisam očekivao da sredstva kojima se koriste mogu biti ovako gnusna i besramna, pa ne mogu ni da pretpostavim šta mi se sledeće sprema. Delimično zadovoljenje sam našao van suda, ostavkom novinarke kojoj je sramni zadatak dodeljen – rekao je Bjelogrlić za praznični broj Danasa.

Naime, novinarka koja je pisala sporni tekst obavestila je poznatog glumca da je dala otkaz zbog novinarskog zadatka koji joj je poveren.


PROČITAJTE I:

MARKO VIDOJKOVIĆ: GRAĐANI SU VUČIĆEVI TAOCI

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box