Ljudi
ljudi/15.02.2019.

Bjelogrlić: Očekivao sam osvetu

ljudi
  • Printscreen / N1
Autor fotografije:
Kaleidoskop media Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić našao se ovih dana na meti tabloida bliskih režimu koji su ga optužili za navodne nečasne radnje.

On je izjavio, povodom natpisa pojedinih medija o pomoći njegovom kumu Miloradu Mandiću Mandi, da je očekivao osvetu vlasti zbog izraženog političkog stava, ali ne i tako gnusnu i besramnu.

Ovako je juče izgledala naslovna strana tabloida koji je krenuo u, kako Bjelogrlić kaže "osvetničku kampanju".


Bjelogrlić je prošao baš kao i Nikola Kojo, koji je na naslovnicama takvih medija izašao zbog svog angažovanja oko organizacije protesta „Jedan od pet miliona“ i aktivnom učešću u njima.

¶ NIKOLA KOJO: VUČIĆU, ABDICIRAJ! ¶

Iako se Bjelogrlić nije aktivno uključio u proteste niti govorio na skupovima u srpskim gradovima, on je 6. februara na pitanje da za list Danas prokomentariše izjavu Nikole Koja da će, ako propadnu protesti, otići iz zemlje, rekao:

„Verujem da ćemo se svi zajedno izboriti da do toga ne dođe. Ako ne uspemo, neka rezerviše još mesta u kupeu.“

Tu izjavu su preneli mnogi internet portali, pa se juče u jednom tabloidu pojavila storija o tom kako je Bjelogrlić navodno prevario jednog svog prijatelja.

– Dovoljno je bilo da izrazim svoj politički stav „rezervacijom mesta u Kojinom kupeu“ pa da krene osvetnička kampanja protiv mene. Priznajem, očekivao sam! – izjavio je Dragan Bjelogrlić.

¶ UTISAK NEDELJE OLJE BEĆKOVIĆ OD APRILA ¶

Međutim, kako objašnjava, nije verovao da će kreatori ove kampanje biti tako perfidni.

– Priznajem i da nisam očekivao da sredstva kojima se koriste mogu biti ovako gnusna i besramna, pa ne mogu ni da pretpostavim šta mi se sledeće sprema. Delimično zadovoljenje sam našao van suda, ostavkom novinarke kojoj je sramni zadatak dodeljen – rekao je Bjelogrlić za praznični broj Danasa.

Naime, novinarka koja je pisala sporni tekst obavestila je poznatog glumca da je dala otkaz zbog novinarskog zadatka koji joj je poveren.


PROČITAJTE I:

MARKO VIDOJKOVIĆ: GRAĐANI SU VUČIĆEVI TAOCI

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.