Klik na svetlost
klik na svetlost/25.05.2018.

Zlatibor spreman za goste iz Crne Gore

klik-na-svetlost
  • Promo
Autor fotografije:
Kaleidoskop media

Turistička organizacija Zlatibor nastavlja sa promotivnim aktivnostima po Srbiji izemljama regiona. Kako je tržište Crne Gore, tradicionalno, tržište sa koga veliki broj gostiju svake godine boravi na Zlatiboru, predstavnici TO Zlatibor najavili su predstojeću letnju sezonu u Podgorici i Herceg Novom.

U podgoričkom PR Centru pred velikim brojem medija i predstavnika agencija održana je prezentacija kojom su stalni i potencijalni gosti Zlatibora upoznati sa atrakcijama, sadržajima i aktivnostima koje ih očekuju na Zlatiboru u toku letnje turističke sezone.

Letnja sezona najposećenije planine Srbije najavljena je i prezentacijom u Herceg Novom.

Na prezentacijama je pored sadržaja i aktivnosti za letnju sezonu, najavljen i bogat program kulturnog leta, koji već početkom juna počinje zanimljivim manifestacijama i festivalima, a crnogorski mediji najviše su bili zainteresovani za informacije u vezi izgradnje zlatiborske gondola, Omladinskog centra i puštanja u rad novog hotela „Tornik“.

Na Zlatiboru je tokom prethodne godine registrovan broj od 12 hiljada gostiju iz Crne Gore. Pošto je to samo deo gostiju koji se registruje, procene su da je ukupan broj gostiju iz Crne Gore negde oko 20 hiljada, što je preko 100 hiljada ostvarenih noćenja. Ovim brojkama crnogorski turisti čine trećinu broja stranih posetilaca planine.


Tekst je deo projekta “Zlatne priče” koji je sufinansiran sredstvima opštine Čajetina za sufinansiranje projekata  proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja u 2018. godini.


PROČITAJTE JOŠ: PASTIRSKA BAJKA O DOBRILI I PLETILJAMA


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.