Klik na svetlost
moja-kafica
moja-kafica
klik na svetlost/15.05.2018.

Jubilej organizovanog turizma na Zlatiboru

klik-na-svetlost
  • Privatna arhiva
  • Privatna arhiva
  • Promo
Autor fotografije:

Kaleidoskop media

2018. godina je, prema oceni TO Zlatibor, počela izuzetno dobro gledano prema broju turista koji su posetili Zlatibor tokom zimske sezone i praznika, a takođe mereno i uspešnošću promocija u Srbiji i inostranstvu. U godini u kojoj se obeležava bitan jubilej, 125 godina organizovanog turizma na Zlatiboru, ovi podaci su više nego zadovoljavajući.

Proslavi jubileja, 125-togodišnjici organizovanog turizma na Zlatiboru, biće posvećena skoro čitava godina, a posebno sedmica oko 20. avgusta koji se i uzima kao centralni dan obeležavanja jubileja. U tom periodu posetioce koji budu boravili na ovoj planini podsetiće na početke razvoja turizma na Zlatiboru, kako je izgledao tada i kako se razvijao i gradio.Promocija Zlatibora je krenula odmah sa početkom godine kako u zemlji tako i inostranstvu, a od sredine maja do početka letnje sezone to će prerasti u medijsku kampanju i intezivne promocije preko društvenih mreža, bilborda i gostovanja.

Zlatibor će, ističe Vladimir Živanović direktor TO Zlatibor, biti domaćin i francuskim turoperatetima u septembru gde će imati zadovoljstvo da našu planinu predstavi kao moderan turistički centar sa obiljem atrakcija, sadržajima za decu i omladinu, uslovima za aktivan odmor i pripreme sportista kao i kongresni turizam.

PROČITAJTE JOŠ: PASTIRSKA BAJKA O DOBRILI I PLETILJAMA

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box