Klik na svetlost
klik na svetlost/3.05.2018.

Jubilej organizovanog turizma na Zlatiboru

klik-na-svetlost
  • Privatna arhiva
  • Privatna arhiva
  • Promo
Autor fotografije:

Kaleidoskop media

2018. godina je, prema oceni TO Zlatibor, počela izuzetno dobro gledano prema broju turista koji su posetili Zlatibor tokom zimske sezone i praznika, a takođe mereno i uspešnošću promocija u Srbiji i inostranstvu. U godini u kojoj se obeležava bitan jubilej, 125 godina organizovanog turizma na Zlatiboru, ovi podaci su više nego zadovoljavajući.

Proslavi jubileja, 125-togodišnjici organizovanog turizma na Zlatiboru, biće posvećena skoro čitava godina, a posebno sedmica oko 20. avgusta koji se i uzima kao centralni dan obeležavanja jubileja. U tom periodu posetioce koji budu boravili na ovoj planini podsetiće na početke razvoja turizma na Zlatiboru, kako je izgledao tada i kako se razvijao i gradio.Promocija Zlatibora je krenula odmah sa početkom godine kako u zemlji tako i inostranstvu, a od sredine maja do početka letnje sezone to će prerasti u medijsku kampanju i intezivne promocije preko društvenih mreža, bilborda i gostovanja.

Zlatibor će, ističe Vladimir Živanović direktor TO Zlatibor, biti domaćin i francuskim turoperatetima u septembru gde će imati zadovoljstvo da našu planinu predstavi kao moderan turistički centar sa obiljem atrakcija, sadržajima za decu i omladinu, uslovima za aktivan odmor i pripreme sportista kao i kongresni turizam.


Tekst je deo projekta “Zlatne priče” koji je sufinansiran sredstvima opštine Čajetina za sufinansiranje projekata  proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja u 2018. godini.


PROČITAJTE JOŠ: PASTIRSKA BAJKA O DOBRILI I PLETILJAMA

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.