Klik na svetlost
klik na svetlost/31.12.2021.

Srećna i slobodna 2022!

klik-na-svetlost
  • Kaleidoskop media
  • Pixabay
Autor fotografije:

Reč urednice: Gordana Tadić

 

Našim čitaocima, partnerima, prijateljima, saradnicima, želimo puno radosti i zdravu, lepu, uspešnu i slobodnu 2022. godinu!

U 2021. godini  smo proslavili peti rođendan, objavili preko 3.000 tekstova, od čega više od 50 intervjua sa ljudima sa domaće i svetske umetničke scene. 

Čitaocima u Srbiji podarili smo svetski ekskluzivne intervjue, zahvaljujući našim novinarima koji su svojiim kredibilitetom došli do velikih sagovornika.

Realizovali smo medijski projekat "Iz drugog ugla", kroz koji smo obišli kolekcije savremene umetnosti u Palati Srbija, Muzeju terakote Terra u Kikindi i MUZEJU ZEPTER, odakle smo vam doneli 12 sveobuhvatnih priloga, od čega tri kratka filma. 

Najavili smo više od 1.500 kulturnih događaja, bili na licu mesta otvaranja mnogih izložbi, podržali veliki broj festivala, institucija i nadarenih pojedinaca koji su zavredeli da se o njima čuje.

Podržali smo medijski važne manifestacije i ispričali priče o neobičnim i drugačijim ljudima...

Otvorili smo nove rubrike, kako bi vam približili aktuelne događaje.

U moru tabloidnih, lažnih i nemoralnih “novinarskih” članaka ostali smo ostrvo pravih vrednosti. Nismo vam plasirali lažne, spinovane vesti niti ćemo to činiti u budućnosti.

I sve to smo radili skoro volonterski. Kaleidoskop media je magazin koji nema finansijera, ali zato naši novinari i saradnici imaju slobodu, veru, volju, optimizam i moral.

Ako želite da budemo bolji, a mi to možemo, podržite nas OVDE.

Samo jedan pogled kroz Kaleidoskop u 2021... 


PROČITAJTE I:

PALATA SRBIJA: BUKVAR SAVREMENE UMETNOSTI

MUZEJ TERRA: SAVREMENOST IZNIKLA IZ TRADICIJE

MUZEJ ZEPTER: RASKOŠ SAVREMENOG ARTA U SRCU BEOGRADA


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


 

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.