Klik na svetlost
moja-kafica
moja-kafica
klik na svetlost/11.07.2018.

Finale igara City Games na Zlatiboru

klik-na-svetlost
  • Promo
  • Promo
Autor fotografije:
Kaleidoskop media

City Games karavan krenuo je na svoju turneju, u Srbiji je od 4. jula, a na Zlatiboru će imati svoju završnicu gde će najbolje ekipe iz Srbije ukrstiti svoje snage na finalu za našu zemlju 22. jula.

Nesvakidašnje igre, mnogo adrenalina, timski rad i nezaboravno druženje očekuju svakog ko se bude tog dana našao na bazenu hotela “Olimp” od 18:30. Zabava i sport neće izostati ni ovog leta a deveta sezona City Games-a sa sobom donosi i nova uzbuđenja.

Ove godine su malo promenjena pravila. Grad koji bude najbolji u Srbiji kvalifikuje se za evropsko City Games finale koje će 2020. godine biti održano u Luksemburgu. Tamo će ukrstiti snage sa najboljim evropskim gradovima što će biti pravi spektakl koji na ovim prostorima još nije viđen, kaže nam autor i direktor projekta Miroslav Krzuk.13 zanimljivih disciplina u vodi i pored bazena spojiće ljude i gradove a sve kroz zabavu i sport! City Games karavan krenuo je iz Hrvatske a u Srbiji je do sada obišao Vrbas, Suboticu, Inđiju i Sombor gde su se na prvoj polufinalnoj večeri u finale plasirale ekipe iz Kikinde i Subotice. Kvalifikacije se nastavljaju 12. jula u Valjevu, 16. jula u Knjaževcu i 18. jula u Vranju. Na bazenima u Čačku očekuje se drugo polufinale, a 22. jula na Zlatiboru, najbolji gradovi će se boriti za titulu prvaka Srbije. Ulaz i prijave su potpuno besplatne.

PROČITAJTE JOŠ NA KALEIDOSKOP MEDIA:

UZMI ME ZA KUMA - POZIV MLADENCIMA

VENČANJA NOVOG DOBA - ALL ШИК EXCLUSIVE


Ono što je najbitnije jeste da takmičari ne moraju biti profesionalni sportisti. Bitno je imati timski duh i želju za dobrom zabavom koja je ovde zagarantovana. Tim se sastoji od 6 članova od kojih dvoje moraju biti ženskog pola. Na Zlatiboru nas očekuje finale i borba za titulu šampiona Srbije u City Games-u. Zato se pozivaju svi ljubitelji sporta i dobre zabave da dođu i dobrim navijanjem podrže svoj grad sa tribina gradskog bazena. Očekuje nas mnogo dobre zabave i nezaboravnog druženja.

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box