Klik na svetlost
klik na svetlost/18.04.2018.

ČAJETINA: Poziv porodicama sa troje dece

klik-na-svetlost
  • Pixabay
  • Promo
  • Promo
Autor fotografije:
Kaleidoskop media


Opština Čajetina poziva sve roditelje sa teritorije ove opštine koji imaju troje i više dece od kojih je bar jedno mlađe od 18 godina, da u petak, 20. aprila, u 11 sati, dođu u prostorije čajetinske Biblioteke "Ljubiša R. Đenić" kada će im predsednik opštine Čajetina uručiti kartice i spisak objekata u kojima će moći da ostvare popuste pri kupovini određenih proizvoda i usluga na teritoriji opštine.Posle nekoliko lokalnih samouprava i Čajetina se pridružilo projektu čačanskog Pokreta za decu „Tri plus“ za podršku porodicama sa troje i više dece. Roditelji troje i više dece, od kojih je bar jedno maloletno, dobiće „Ponosne kartice – Cena minus za tri plus“ kojima će moći da ostvare popuste na plaćanje proizvoda i usluga. 

- Kao i kod drugih akcija koje podržavaju porodicu, odlučili smo da podržimo i ovu koju je iniciralo Udruženje "Pokret za decu tri plus" iz Čačka, rekao je Stamatović, ističući da samo tako možemo pomoći da se mladi u većem broju odluče da ostanu u svojim rodnim mestima i da u njima zasnivaju svoje porodice, koje će, nadamo se, biti sve brojnije i brojnije. I u narednom preriodu ćemo činiti sve da se u našem kraju zaustavi bela kuga i čak preokrene u suprotnom pravcu - zaključio je Stamatović.


Tekst je deo projekta “Zlatne priče” koji je sufinansiran sredstvima opštine Čajetina za sufinansiranje projekata  proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja u 2018. godini.


PROČITAJTE I: ZLATIBORSKA GONDOLA PRIVLAČI RUSE

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.