Teatar
teatar/17.11.2020.

Zvezdara teatar: Predstave u novom terminu

teatar
  • Nikola Vukelić
Autor fotografije:

Kaleidoskop mediaZvezdara teatar obaveštava publuku da će se od utorka, 17. novembra, sve predstave sa repertoara igrati sa početkom od 18.30 časova, odnosno sat vremena ranije od planiranog, a u skladu sa merama Vlade Srbije.

Svima kojima novo vreme izvođenja predstava ne odgovara karte mogu zameniti ili će im biti refundiran novac. Zamena ili povraćaj novca moguć je najkasnije na dan predstave za koju karte važe.

Radno vreme blagajne je 12-18 časova, odnosno 12-19.30 na dan izvođenja predstava.

Iz Zvezdara teatra poručuju da će se tokom izvođenja predstava pridržavati svih preporučenih mera bezbednosti kako bi sve rizike sveli na minimum, a održali zadovoljstvo rada i posete pozorištu.

Takođe, Zvezdara teatar saopštava da će odgovornost prema publici, glumcima i svim izvođačima predstava biti podignuta na maksimalan nivo, poštujući sve preporuke za bezbedan rad ustanova kulture u novonastalim okolnostima, verujući da će pozorište i nadalje biti bezbedno mesto slobodnog duha i istinske potrebe za kulturom.


PROČITAJTE I:

LJUBAV U SAVAMALI ZVEZDARA TEATRA


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.