Aktuelno
aktuelno/14.04.2024.

Master class „RADE nas REČI”

aktuelno
  • Promo
Autor fotografije:

Kaleidoskop media

 

Ako volite da birate reči, slažete ih kreativno i verujete u njihovu moć, Master class „RADE nas REČI”, najavljen za 24. april od 19.00 u LIQUID bar&bistrou, Svetozara Markovića 42, jedinstvena je prilika da čujete koliko zahtevan može biti kreativni proces.

Zvonko Karanović, pisac, pesnik i vlasnik izdavačke kuće „Enklava”, Ivan Tokin, pisac i kolumnista, Slavoljub Stanković, pisac i kreativni direktor „Ananasa” – to je tim koji će na autentičan način izložiti kako sve reči mogu da rade za nas. Master class je namenjen svima koji bi da unaprede komunikacijske veštine, bilo da se bave umetnošću ili biznisom.

„Velika je radost bila raditi sa ovakvim kreativcima, koji rečima stvaraju magiju i svaki trenutak umeju da pretvore u kreativni čin”, kaže za Kaleidoskop media Jasna Žarković, koautorka programa „RADE nas REČI” i dodaje da od ovog tima treba očekivati master class koji se razlikuje od standardnih edukativnih formata.

Program je deo projekta POETIKA udruženja „Ars Akta”, u okviru kojeg će biti organizovana i Majska škola pisanja „RADE nas REČI – poezija – proza – reklama”. Vodi je isti tim, koji će kroz pet dvosatnih radionica animirati polaznike da prepoznaju i iskažu svoje kreativne potencijale.

Mesta za Master class „RADE nas REČI” su ograničena, a prijava obavezna na mejl organizatora: arsakta@gmail.com


PROČITAJTE I:

ROMAN "EPITAF ZA GLUMCA" LJUBICE KUBURE PRED BEOGRADSKOM PUBLIKOM

O KNJIŽEVNOSTI I VEŠTAČKOJ INTELIGENCIJI


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


 

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.