Film
film/15.03.2021.

Pomeren datum održavanja FEST-a

film
  • FEST
Autor fotografije:

Kaleidoskop media

 

Ovogodišnji 49. Beogradski međunarodni filmski festival (FEST) biće održan od 7. do 16. maja, a predstaviće više od 70 premijernih filmova najnovije svetske i srpske produkcije, odlučio je danas Odbor FEST-a.

Odluka o novom terminu FEST-a doneta je zbog trenutne epidemiološke situacije i zdravlja publike, gostiju i festivalskog tima, koje je na prvom mestu, navedeno je u saopštenju povodom pomeranja termina festivala, planiranog za april mesec.

Festival pod sloganom "Povratak u budućnost", kao najveća i najpoznatija filmska manifestacija u zemlji i regionu, treba da doprinese značajnijem povratku publike u bioskope koji su bili i treba da ostanu glavna karika kinematografije, saopštili su organizatori.

Ovogodišnji program predstaviće više od 70 premijernih filmova najnovije svetske i srpske produkcije u nekoliko programskih celina, koje će publika moći da prati u salama Sava Centra, Kombank dvorane, Doma omladine Beograda i Cineplexx Galerija Belgrade.

Centar beogradskih festivala (CEBEF) saopštio je da će projekcije biti organizovane uz poštovanje svih mera Kriznog štaba za suzbijanje korone i pozvao publiku FEST-a da se u međuvremenu prijavi za vakcinaciju, kao najsigurniji vid zaštite od virusa.

Informacije o početku i načinu prodaje karata za 49. FEST kao i programu biće naknadno objavljene.


PROČITAJTE I:

49. FEST - POVRATAK U BUDUĆNOST


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


 

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.