Klik na svetlost
klik na svetlost/24.09.2018.

Velika Epson premijera na Grafima sajmu

klik-na-svetlost
  • Promo
Autor fotografije:
Kaleidoskop media

Kompanija Epson ove godine po prvi put je domaćin međunarodnog sajma grafičke, papirne i kreativne industrije Grafima, koji slavi svoje jubilarno četrdeseto izdanje i održava se od 26. do 29. septembra na Beogradskom sajmu. Epson ove godine priprema pregršt zanimljivog sadržaja, a fokus je kako na tehnologiji, tako i na primenjivom, stvaralačkom aspektu ove industrije.  

Četiri nova uređaja iz T-serije štampača velikog formata, svoju evropsku premijeru imaće upravo na Grafima sajmu u Beogradu. Njih će predstaviti Dankan Ferguson, izvršni direktor za prodajna i poslovna odeljenja pri kompaniji Epson Europe u oblasti profesionalne štampe i robotike. Radi se o SureColor modelima SC-T3100 i SC-T5100 koji nude brzinu, preciznost i pouzdanost u ultra-elegantnom, kompaktnom dizajnu, kao i o modelima SC-T5400 i SC-T3400, tehničkim štampačima profesionalnih performansi. "Veliko mi je zadovoljstvo što ćemo u Beogradu pokazati naše najnovije uređaje T-serije i posetiocima Grafima sajma pružiti priliku da se među prvima na svetu uvere u Epsonov impresivni asortiman tehničkih štampača velikog formata. Napravljeni uz pomoć naših tehnologija koje pružaju vrhunske performanse štampe, oni se savršeno uklapaju u većinu poslovnih okruženja, a korisnicima omogućuju i bežično štampanje," rekao je Dankan. 

Osim što će prikazati nove uređaje T-serije, kao i širok spektar ostalih već postojećih rešenja za potrebe profesionalne štampe, Epson će na najbolji način pokazati i kako vizije, uz pomoć odgovarajuće tehnologije, zaista postaju realnost. U saradnji sa vizuelnom umetnicom Jelenom Blečić, Epson priprema izložbu na kojoj će posetioci na licu mesta moći da vide raznovrsne komade nameštaja, garderobe, aksesoare i svakodnevne predmete. 

Jelena Blečić aktivno stvara već gotovo pune dve decenije. Za sobom ima pregršt samostalnih izložbi i veliki broj realizovanih kampanja i projekata. Njene radove karakterišu iskrenost i radost, a kroz njih ona nastoji da ukaže na integritet individue, poštovanje sreće kao izvora svih prirodnih stimulansa, kao i na to koliko je radost ozbiljna tema. 

"Epson Srbija mi je ukazao veliko poverenje i priliku da zajedno istražujemo fantastične  mogućnosti  štampe na njihovim autentičnim mašinama, koje svoj trag ostavljaju na najrazličitijim podlogama. Trag postojan, stabilan u bojama koje su potpuno verodostojne i snažne. Naš susret i saradnja još jednom su potvrdili upravo kolika je radost stvaranja. Smatram i tvrdim da stvaralaštvo nije ništa manje bitno kada se istražuje u oblasti usavršavanja tehnologije štampe," zaključila je Jelena. 

Posetioci će ove godine imati priliku da uživaju i u finalu regionalnog takmičenja u oblepljivanju vozila pod nazivom "Adria/Balkan Wrap Star". Epson je generalni spozor događaja, a nakon manifestacija koje su tokom godine održane u Vrdniku, Sarajevu i Zagrebu, na Grafimi će se okupiti finalisti, koji će sva rešenja za samolepljive folije štampati upravo na Epsonovim štampačima. Takmičenje tradicionalno privlači veliku pažnju publike, a finalisti će pred beogradskom publikom pokazati kako u vrlo kratkom roku, automobilu podariti potpuno novi izgled i šarm. 

Epson poziva sve zainteresovane da posete štand kompanije od 26. do 29. septembra u hali 4 Beogradskog sajma, isprate premijerno prikazivanje novih uređaja T-serije štampača velikog formata kao i ostala rešenja koja kompanija nudi najširem spektru profesionalaca grafičke, papirne kreativne industrije, ali i da se na licu mesta uvere kako to zahvaljujući Epsonu, vizije postaju realnost. 


PROČITAJTE JOŠ:

EPSON - POSVEĆENOST LJUDIMA I PLANETI

EPSON - ŠTAMPA BEZ GRANICA


O kompaniji Epson

Kompanija Epson je globalni lider u tehnologiji i predana je povezivanju ljudi, stvari i informacija koristeći svoju originalnu, efikasnu, kompaktnu i preciznu tehnologiju. Uz paletu koja obuhvata sve od inkdžet štampača i digitalnih sistema za štampanje do 3LCD projektora, pametnih naočara, sistema senzora i industrijskih robota, ova kompanija je fokusirana na pokretanje inovacija i premašivanje očekivanja klijenata na poljima inkdžet štampača, vizuelnih komunikacija, nosivih uređaja i robotike. 

Epson grupu predvodi korporacija Seiko Epson sa sedištem u Japanu i nju sačinjava preko 72.000 zaposlenih u 88 kompanija širom sveta. Ova grupa se ponosi svojim doprinosima zajednicama u kojima posluje i neprestanim naporima da smanji negativan uticaj na životnu sredinu.

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box