Aktuelno
aktuelno/25.07.2020.

Epson podrška društvenom distanciranju

aktuelno
  • Epson
Autor fotografije:
Kaleidoskop mediaOmogućujući sjajne i skalabilne veličine ekrana do 350 inča po pristupačnoj ceni, ova nova osnovna rešenja za poslovanje i obrazovanje služe da omoguće povratak na radno mesto, pomažući društveno distanciranje. 

„Povratak na poslao kao i ponovno aktiviranje sistema obrazovanja doneće brojne izazove uzimajući u obzir mere društvenog distanciranja. Za razliku od flat panel modela, naša nova rešenja za prikaz nude fleksibilnost i skalabilne veličine ekrana do 350 inča, čineći ih prilagodljivim i pogodnim za više postavki, omogućavajući jasan prikaz sadržaja i vidljivost - čak i onima koji su udaljeniji u učionici ili prostoriji za sastanke ", kaže Tvrtko Ljubic, menadžer za poslovne proizvode i rešenja za Epson Balkan. 

„Uz bežično povezivanje i preslikavanje ekrana pomoću Miracast tehnologije, naša rešenja su jednostavna kako za postavljanje, tako i korišćenje." 

Proizvodi pružaju mnoštvo funkcija koje oživljavaju prezentacije poput moćnih ugrađenih zvučnika i povećanog nivoa osvetljenosti (do 4.200 lumena), visoke rezolucije (do Full HD 1080p) i izvanrednog kvaliteta slike (3LCD tehnologija) sa do tri puta svetlijim bojama. Korisnici takođe imaju koristi i od visoko pouzdanih performansi i niskih troškova održavanja, usled dugog životnog veka lampe. 

Ovi novi projektori nude fleksibilnost pri postavljanju i jednostavno se prenose od prostorije do prostorije. Dostupno je nekoliko mogućnosti za povezivanje sa drugim uređajima, poput bežične konekcije, kao i tehnologije preslikavanja ekrana uz Miracast na modelima EB-FH52 i EB-922F.


PROČITAJTE JOŠ:

EPSON - POSVEĆENOST LJUDIMA I PLANETI


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.