Aktuelno
aktuelno/10.09.2020.

Epson osvojio tri izvanredna priznanja

aktuelno
  • Promo
Autor fotografije:
Kaleidoskop mediaEpson je nagrađen sa tri Summer 2020 Pick nagrade u oblasti štampača za male i kućne kancelarije od strane Keypoint Intelligence - Buyers Lab (BLI) organizacije. Ovo priznanje dolazi u vreme povećane važnosti desktop štampača i uređaja namenjenih malim radnim grupama, imajući u vidu da mnogi od nas i dalje rade od kuće ili u smanjenim grupama na radnom mestu. 

Kao i svi Epson inkdžet modeli i oni koji su ovoga puta nagrađeni nude izvanredne rezultate u oblasti održivosti, koristeći Heat-Free tehnologiju i smanjujući potrošnju struje, što takođe donosi i manju emisiju štetnog ugljen-dioksida. Oni takođe nude znatno niže troškove štampe u odnosu na konkurenciju, zajedno sa pouzdanim performansama i visokokvalitetnom štampom. 

Kaitlin Shaw, direktorka u kompaniji Keypoint Intelligence zadužena za A4 Hardware ovom prilikom je izjavila: „Epson nudi nenadmašnu vrednost korisnicima koji štampaju u manjim količinama, pa su ovoga puta odneli tri nagrade u kategorijama štampača za male i kućne kancelarije." 

„EcoTank uređaji koriste Epsonov sistem rezervoara za mastilo bez kertridža i u startu dolaze sa do dve godine mastila (ET-16650)", nastavlja Shaw. „Ovo, u kombinaciji sa jeftinim bočicama za ponovno punjenje, dovodi do troškova po stranici koji su znatno niži od proseka konkurentskih modela, čak i drugih inkdžetova. Za ovu izuzetno nisku cenu, korisnici dobijaju visokokvalitetne rezultate, savršenu pouzdanost i impresivnu jednostavnost upotrebe, uključujući ekrane osetljive na dodir, jednostavno rutinsko održavanje i niske stope potrebnih intervencija. Epson ima uređaj koji će sa lakoćom zadovoljiti potrebe kupaca i dugoročno im uštedeti novac, bilo da se radi o malom ili velikom formatu, crno-beloj ili štampi u boji." 

Ana Bajagić, marketing menadžer kompanije Epson za regiju Balkan, izjavila je: „Ova priznanja svedoče o naporima Epsona da pruži izvanrednu vrednost za uloženi novac, kao i visokokvalitetnu, održivu štampu; bilo u kancelariji ili kod kuće. Veoma smo zadovoljni što smo osvojili ove nagrade." 

Nagrađeni modeli su: 

Epson EcoTank ET-16650 (EU model) / Epson EcoTank L15160 (MEA model) 

Outstanding Tabloid Colour Inkjet All-in-One 

Epson EcoTank ET-5880 (EU model) / Epson EcoTank L6580 (MEA model) 

Outstanding SOHO Colour Inkjet All-in-One 

Epson WorkForce Pro WF-C5790DWF (EMEA model) 

Outstanding Personal Colour Inkjet All-in-One


PROČITAJTE JOŠ:

EPSON - POSVEĆENOST LJUDIMA I PLANETI


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.