Dizajn
dizajn/28.09.2017.

Epson na Grafimi 2017: Štampa bez granica

dizajn
  • Promo
  • Promo
  • Promo
Autor fotografije:
Kaleidoskop media

Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije, popularna Grafima, završava se u subotu, 30. septembra. Na sajmu je Epson predstavio saradnju sa beogradskom Školom za dizajn, predstavljena je serija štampača za velike formate (LFP), kao i široka paleta materijala na kojima je moguće štampati pomoću Epsonovih uređaja.

Kompanija Epson se na sajmu Grafima prvi put našla na sopstvenom štandu na kojem su izložena dizajnerska rešenja učenika Škole za dizajn na različitim materijalima, štampana upravo na Epsonovim uređajima, na materijalima poput medijapana, keramike, tekstila, aluminijuma itd.

Kompanija Epson je na sajmu predstavila i svoj LFP segment uređaja,njihovu primenu na licu mesta, ali i širok dijapazon materijala na kojima se može štampati Epson LFP uređajima.

Predstavnici medija i ostali posetioci štanda mogli su na licu mesta da se uvere u mogućnosti Epsonovih štampača i vide uređaje na delu.

Sajam grafičke, papirne i kreativne industrije Grafima već decenijama predstavlja dostignuća u ovim ekspanzivnim privrednim granama. Istovremeno prezentuje i dostignuća mašinske industrije, sofisticirane napredne tehnologije, namenske IT, dizajnerski hardver i softver, kreativno-umetničke grafičke žanrove.

Pročitajte još: Džentlmentski do uspeha

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.