Aktuelno
aktuelno/18.04.2020.

KC Grad pokreće platformu #AloneTogether

aktuelno
  • Promo
Autor fotografije:

Kaleidoskop mediaKulturni centar Grad obeležava 11. rođendan i pokreće  jedinstvenu online platformu #AloneTogether, program posvećen promociji umetnosti i kulture.

Program će se sastojati od muzičkih nastupa, intervjua, razgovora i preporuka u vidu kratkih formi predstavljanja stvaralaštva muzičara, književnika, filmskih autora i drugih umetnika i njihove svakodnevice u ovom nesvakidašnjem vremenu.

Premijerna emisija biće emitovana na live stream-u na facebook stranici KC Grad u subotu, 18.4. od 21h,  a serijal će se nakon toga nastaviti emitovanjem emisija svakog vikenda u isto vreme.

U prvoj emisiji Dejan Ubović i Jelena Pavlović iz KC Grad razgovarali su sa umetnikom Dejanom Krstićem i Majom Cvetković, basistkinjom i pevačicom sastava E-Play. Videćemo njihov spot za pesmu „Sloboda“, čuti muzički nastup mladog punk benda Sitzpinker, a Juliette Hautbergue, studentkinja iz Brazila, preneće nam svoje utiske o karantinskim beogradskim danima.


PROČITAJTE:

VIRTUELNA ŠETNJA KROZ ERMITAŽ


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


 

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.