Muzika
muzika/8.04.2022.

Glitch Records Showcase u KC Grad

muzika
  • Promo
Autor fotografije:

Kaleidoskop media / Foto: Promo

 

U subotu 9. aprila od 21 čas u beogradskom KC Gradu održava se "Glitch Records Showcase". Na Main Stage-u nastupaju Manivi, Nataleé, Weird Fishes, Superpaun i Organizam, dok će vas na Secret Stage-u iznenaditi sve popularniji beogradski DJ dvojac Luton & Šćepine vragolije.

Nataleé predstavlja sklop tradicionalnog zvuka i modernih matrica. Debi album "Osvesti se" objavljen je na samom kraju prošle godine, a osim od ranije poznatih "Ćao" i "Brat", put do publike pronašle su i pesme "Mesec", "Prvi plan" i "Remi". Nataleé će nastupiti u punom sedmočlanom sastavu.

Manivi je u septembru prošle godine objavila svoj drugi album "Mirror" koji je kombinacija soulful melodija, progresivnih harmonskih aranžmana i elektronske muzike. Istovremeno je i veoma zapaženim singlom "Niko neće znati" najavila da njena publika u budućnosti može da očekuje više pesama sa tekstom na maternjem jeziku.

Weird Fishes je prešao dug put od cover dua, do svog debi albuma "Šta ako" objavljenog u decembru prošle godine, sa kojeg su se izdvojile pesme "Voda zove" i "Hoda i sagoreva". Ovaj duo je u međuvremenu postao četvoročlani bend, a za Showcase-u su spremili sastav iznenađenja.

Organizam je eklektični sastav poznat po svom uvek progresivnom zvuku. Takav je i drugi album "Multiverzum" (2020) sa kojeg su najjači utisak ostavile pesme "Kain" i "Jer si moja". Usled svima poznatih okolnosti, ovo je na neki način i prva prilika za promociju tog izdanja.

Superpaun se javnosti predstavio prošle godine prvim singlovima "Na vrhu brega" i "Sedi kraj mene". Vredno rade na svom debi albumu, i koriste svaku šansu da se publici predstave i uživo.


PROČITAJTE I: 

Nataleé: Osvesti se i dođi u Prvi plan


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


 

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box