Muzika
muzika/8.04.2022.

Glitch Records Showcase u KC Grad

muzika
  • Promo
Autor fotografije:

Kaleidoskop media / Foto: Promo

 

U subotu 9. aprila od 21 čas u beogradskom KC Gradu održava se "Glitch Records Showcase". Na Main Stage-u nastupaju Manivi, Nataleé, Weird Fishes, Superpaun i Organizam, dok će vas na Secret Stage-u iznenaditi sve popularniji beogradski DJ dvojac Luton & Šćepine vragolije.

Nataleé predstavlja sklop tradicionalnog zvuka i modernih matrica. Debi album "Osvesti se" objavljen je na samom kraju prošle godine, a osim od ranije poznatih "Ćao" i "Brat", put do publike pronašle su i pesme "Mesec", "Prvi plan" i "Remi". Nataleé će nastupiti u punom sedmočlanom sastavu.

Manivi je u septembru prošle godine objavila svoj drugi album "Mirror" koji je kombinacija soulful melodija, progresivnih harmonskih aranžmana i elektronske muzike. Istovremeno je i veoma zapaženim singlom "Niko neće znati" najavila da njena publika u budućnosti može da očekuje više pesama sa tekstom na maternjem jeziku.

Weird Fishes je prešao dug put od cover dua, do svog debi albuma "Šta ako" objavljenog u decembru prošle godine, sa kojeg su se izdvojile pesme "Voda zove" i "Hoda i sagoreva". Ovaj duo je u međuvremenu postao četvoročlani bend, a za Showcase-u su spremili sastav iznenađenja.

Organizam je eklektični sastav poznat po svom uvek progresivnom zvuku. Takav je i drugi album "Multiverzum" (2020) sa kojeg su najjači utisak ostavile pesme "Kain" i "Jer si moja". Usled svima poznatih okolnosti, ovo je na neki način i prva prilika za promociju tog izdanja.

Superpaun se javnosti predstavio prošle godine prvim singlovima "Na vrhu brega" i "Sedi kraj mene". Vredno rade na svom debi albumu, i koriste svaku šansu da se publici predstave i uživo.


PROČITAJTE I: 

Nataleé: Osvesti se i dođi u Prvi plan


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


 

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.