Klik na svetlost
klik na svetlost/21.11.2018.

AKCIJA: Zbrinjavanje napuštenih pasa

klik-na-svetlost
  • Pixabay
  • http://petface.net
Autor fotografije:
Kaleidoskop media


Prve montažne kućice za napuštene pse osvanuće ove subote, 24. novembra, u novobeogradskom bloku 23. Naime, stanari Bloka 23 ujedinili su se u nameri da tokom predstojeće zime napuštene pse koliko – toliko zbrinu, tačnije da im obezbede topli kutak!

– Drage komšije, pozivam vas da u subotu 24. novembra, u podne dođete u parkić na kraju šestice, bliže 24. bloku, sa svim materijalima koji ćemo moći da iskoristimo u izgradnji kućica. Drvene daske, šper ploče, iverice, stari elementi za kuhinje, stiropor, najlon, stara garderoba, ćebad, ekseri, šrafovi. Zajednička akcija je planirana za subotu, 24. novembar, napisali su organizatori akcije na Fejsbuk stranici “Blok 23 – Novi Beograd”!Svi građani dobre volje, mogu uzeti učešće u ovoj plemenitoj akciji i na taj način pomoći da se montažne kućice za napuštene pse što pre naprave i postave na zaklonjeno mesto!

Stanari Bloka će zajedno izabrati i na kojim lokacijama će kućice za pse biti postavljene. Dakle, ukoliko imate volje i želje dođite u subotu, na navedenu lokaciju, u periodu od 12 do 17 časova.

Nadamo se da će žitelji bloka 23. biti sjajan primer svima u zimi koja nam kuca na vrata. Brinimo jedni o drugima i brinimo i o životinjama. 


PROČITAJTE JOŠ NA KALEIDOSKOP MEDIA:

NA BRANKOVOM MOSTU OSVANULE PORUKE LJUBAVI

STVORENI SMO ZA LJUBAV, SMRT NIJE KONAČNA

FASCINANTNA BIOGRAFIJA MILENE DRAVIĆ

PASTIRSKA BAJKA O DOBRILI I PLETILJAMA


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
User
Ana
22.11.2018.

Nemam reci....BRAVO DOBRI LJUDI!!!!

User
Ana
22.11.2018.

Nemam reci....BRAVO DOBRI LJUDI!!!!

Vidi sve komentare