Aktuelno
moja-kafica
moja-kafica
aktuelno/11.11.2019.

Senke nad Balkanom od večeras na TV Nova S

aktuelno
  • Promo
Autor fotografije:

Kaleidoskop media / N1 / DanasNastavak serije “Senke nad Balkanom” pored dinamične i misteriozne radnje kao i vrhunske produkcije, donoeo je potpunu novinu u plasmanu domaćih serija. Naime, svi gledaoci, kako u zemlji tako i u inostranstvu, imali su mogućnost da pogledaju odjednom svih 10 epizoda druge sezone „Senki“. Posle takozvanog bindžovanja za sve koji više vole da iz nedelje u nedelju iščekuju nove detalje "Senke 2" počinju da se prikazuju večeras od 20 časova na Televiziji Nova S.

Svi oni koji odmah žele da otkriju sve misterije „Senki 2“, od 8. novembra vrlo jednostavno mogu preko platforme EON-a da poruče svih 10 epizoda za 990 dinara, bez obzira kod kog su internet provajdera. Ista usluga biće moguća i za korisnike u inostranstvu preko NetTv PLus-a.

Za prva tri dana zabeležen je neverovatan rezultat i čak 10.000 domaćinstava aktiviralo je uslugu gledanja svih epizoda nove sezone "Senki nad Balkanom" tzv. "binge watching" dok su već desetine hiljada korisnika EON-a iskoristile mogućnost pretpremijernog gledanja prve epizode na VOD servisu.

Interesovanje za Senke, kao u Srbiji tako i u zemljama regiona i inostranstvu, prevazilazi sva moguća očekivanja što nam još jednom potvrđuje da je "pionirska" odluka kompanija United Media i SBB da se gledanje cele sezone jedne domaće serije omogući svima, bila ispravna, te već sada možemo reći da je ovaj prvi srpski "bindž" više nego uspeo.

„Gledanje serija preko internet platformi u razvijenom svetu polako preuzima primat nad “konvencionalnim medijima” i uobičajenim gledanjem epizoda iz nedelje u nedelju. U bliskoj budućnosti serije i filmovi će se uglavnom tako i gledati. Odluka da sve epizode serije “Senki nad Balkanom 2” budu dostupne na internet platformi EON su naš hrabri iskorak u budućnost. Drago mi je da je serija ponovno dostupna svim gledaocima u Srbiji i regionu, da ne moraju da budu korisnici odredjenog kablovskog provajdera da bi mogli da gledaju seriju, već je dovoljno da imaju samo dobar internet. Ovim potezom i Srbija ide korak dalje u odnosu  na sve zemlje u okruženju“, izjavio je kreator i reditelj „Senki nad Balkanom“ Dragan Bjelogrlić.


PROČITAJTE I:

ZAŠTITITI NOVINARE OD TABLOIDNOG BLATA


O tome koliko se gledaocima sviđaju Senke 2 svedoče i brojni postovi na društvenim mrežama u kojima oni iskazuju kako oduševljenje novim epizodama - radnjom, produkcijom, zapletom ali i estetikom druge sezone, tako i mogućnošću da je odjednom pogledaju.

Nakon ogromnog uspeha koji je postigla prva sezona, u nastavku i dalje će publika moći da gleda glavne junake Taneta (Dragan Bjelogrlić) i Stanka (Andrija Kuzmanović), koji će sledeći krvavi trag poremećenog ubice, otkriti užasnu zaveru koja može čitavu Evropu gurnuti u haos. Ova jeziva ubistva pokreće niz uzbudljivih i misterioznih događaja u kojima će se sukobiti lokalni moćnici, državna elita, baš kao i tajna udruženja i strane obaveštajne službe. Savezništva se sklapaju i raskidaju, ljubavi rađaju i nestaju, prijatelj će počiniti izdaje, a neprijatelji menjati strane, jer se svi bore za svoju prevlast.

I u drugoj sezoni, publika će imati priliku da uživa u rolama koje tumače Marija Bergam, Nenad Jezdić, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Miloš Samolov, Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić, Nikola Đuričko, Nebojša Dugalić, Branimir Brstina, Marko Živić, Toni Mihajlovski, Petar Arsovski, ali i u novim likovima koji su dodeljeni Nataši Ninković, Leoni Paraminski, Bogdanu Dikliću, Vesni Trivalić, Marku Grabežu i Igoru Đorđeviću.

Kreator i reditelj serije je Dragan Bjelogrlić, muziku i ovog puta potpisuje Magnifiko.


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE.


PROČITAJTE VIŠE:

MIRA BANJAC SLAVI 90. ROĐENDAN


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
User
Raja
25.11.2019.

HARAČ RAJO, HARAČ !