Muzika
muzika/16.11.2020.

VIDEO | Magnifico predstavio novi singl

muzika
  • Marko Delbello Ocepek
Autor fotografije:
Kaleidoskop media / Foto: Marko Delbello OcepekRobert Pešut – Magnifico, autor takozvane „najskuplje“ pesme u kafani, Pukni zoro, kreator muzike za filmove Montevideo i Senke nad Balkanom, planetarnoj publici predstavlja novu pesmu. Singl Say No When You Gotta Say Yes je muzički komentar umetnika na sadašnjost, na trenutak u kojem svako od nas može postati okidač promena.

“Neka nas vode drskost, humor, razigranost i vlastito razlišljanje na putu do slobodnoh duha” - poručuje Magnifico.Šarlatan, kauboj i prvak žanra Balkan-disco-schlager je u svojoj tridesetogodišnjoj karijeri uspeo u tome da njegove pesme budu čak i tema diskusije u Evropskom parlamentu, dok su hitovi kao što su Hir Aj Kam Hir Aj Go i Give Mi Mani, sa izdavačkom kućom Sony obišli ceo svet.

Njegove pesme su bile sastavni deo ne samo serija na Balkanu, već i popularne američke serije CSI Miami, kao i prošlogodišnje HBO španske serije Foodie Love.

U oktobru ove godine dodeljena mu je peta Zlatna Antena u karijeri, ovog puta za najbolju muziku u TV seriji Senke nad Balkanom 2.

PROČITAJTE I: 

BETOVEN - 250 GODINA OD ROĐENJA GENIJA


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.