Film
moja-kafica
moja-kafica
film/20.08.2019.

Senke nad Balkanom premijerno na SFF

film
  • SFF
Autor fotografije:
Kaleidoskop media / Foto: SFF


Druga sezona najgledanije regionalne serije “Senke nad Balkanom” sinoć je premijerno predstavljena na 25. Sarajevo film festivalu.

Autorska i glumačka ekipa predvođena rediteljem Draganom Bjelogrlićem prošetala je sinoć glamuroznim crvenim tepihom, čime je otvoreno četvrto veče ovog Festivala.

„Pre dve godine smo na istom ovom mestu predstavili Senke nad Balkanom. Sarajevo film festival je za nas bio taličan, posle su se samo ređali uspesi. Moje ambicije su bile da napravimo nešto što odskače od uobičajenih produkcija. Tada nisam gajio optimizam da će to biti dobro prihvaćeno, ali to se desilo. Ko je voleo prvi deo, siguran sam da će voleti i nastavak“, izjavio je Dragan Bjelogrlić.

Pored Bjelogrlića, crvenim tepihom prošetale i glavne glumice Marija Bergam, Nataša Ninković, Leona Paraminski, kao i Goran Bogdan i Radivoje Bukvić. Premijernom predstavljanju serije prisustvovali su i jedan od scenarista Boban Jevtić i glavni scenograf Goran Joksimović.

“Senke nad Balkanom”  deo su ovogodišnjeg programa Pretpremijere Gala 25. Sarajevo Film Festivala, u okviru kojeg će publici biti predstavljeno pet serija koje željno iščekuju gledaoci širom regiona i koje će se tek od jeseni naći na programima regionalnih TV kuća. Svaku od njih odlikuje zanimljiva priča, sjajna glumačka podela i visok nivo produkcije.

Reč je o serijama Besa, Senke nad Balkanom 2, Familija Markovski, Grupa i Jezero, koje će festivalska publika imati priliku da ekskluzivno pogleda i sretne se sa ekipama serija na festivalu u Sarajevu

Serije u programu Pretpremijere Gala ove godine međusobno se takmiče za Nagradu publike.

Emitovanje novih epizoda serije Senke nad Balkanom počinje u oktobru na TV Nova S.


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.