Strip
strip/20.08.2019.

Nastavak ,,Hi-Men i Gospodari Svemira”

strip
  • DREAMWORKSTV
Autor fotografije:

Kaleidoskop media / Izvor: Strip BlogUgledni reditelj Kevin Smit najavio je da će biti izvršni i glavni producent animirane serije ,,Hi-Men i Gospodari Svemira” u produkciji Netflixa.

Nekada vrlo popularna animirana serija iz 80-ih ,,Hi-Men i Gospodari Svemira” (1983-1985.) će nakon 34 godine dobiti svoj nastavak. Kako piše TheWrap, nova serija zvaće se ,,Gospodari Svemira: Oktrovenje” (Masters of the Universe: Revelation) i nastaviće tamo gde je stala originalna serija iz 80-ih. 

Kevin Smit je otkrio ove novosti tokom festivala Power-Con 2019. u Anaheimu, Kalifornija. Seriju će realizovati Powerhouse Animation, studio koji za Netflix već izrađuje seriju ,,Castlevania”. 

,,Zahvalan sam na Mattel TV i Netflixu jer su mi poverili ne samo tajne Grayskull-a, već i ceo njihov univerzum. U ,,Otkrovenju” ćemo nastaviti tamo gde smo stali sa klasičnom animiranom serijom iz 80-ih kako bismo ispričali epsku priču o tome što je možda poslednja velika bitka između Hi-Mena i Skeletora”, naglašava Smit i dodaje kako će ovo biti priča o Gospodarima Univerzuma kakvu ste oduvek želeli da vidite kao dete. 


ČOVEK KOJI JE UBIO TALIČNOG TOMA

UMEĆE STRAHA: LAVKRAFT U STRIPU


Nakon Smitove najave na Power-Conu, Netfllix je objavio i zvaničan poster na svom tviter nalogu. 

,,Gospodari Svemira: Oktrovenje” je tek u razvoju, te datum izlaska ove animirane serije još uvek nije poznat.

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box
reklama box