Strip
strip/20.08.2019.

Nastavak ,,Hi-Men i Gospodari Svemira”

strip
  • DREAMWORKSTV
Autor fotografije:

Kaleidoskop media / Izvor: Strip BlogUgledni reditelj Kevin Smit najavio je da će biti izvršni i glavni producent animirane serije ,,Hi-Men i Gospodari Svemira” u produkciji Netflixa.

Nekada vrlo popularna animirana serija iz 80-ih ,,Hi-Men i Gospodari Svemira” (1983-1985.) će nakon 34 godine dobiti svoj nastavak. Kako piše TheWrap, nova serija zvaće se ,,Gospodari Svemira: Oktrovenje” (Masters of the Universe: Revelation) i nastaviće tamo gde je stala originalna serija iz 80-ih. 

Kevin Smit je otkrio ove novosti tokom festivala Power-Con 2019. u Anaheimu, Kalifornija. Seriju će realizovati Powerhouse Animation, studio koji za Netflix već izrađuje seriju ,,Castlevania”. 

,,Zahvalan sam na Mattel TV i Netflixu jer su mi poverili ne samo tajne Grayskull-a, već i ceo njihov univerzum. U ,,Otkrovenju” ćemo nastaviti tamo gde smo stali sa klasičnom animiranom serijom iz 80-ih kako bismo ispričali epsku priču o tome što je možda poslednja velika bitka između Hi-Mena i Skeletora”, naglašava Smit i dodaje kako će ovo biti priča o Gospodarima Univerzuma kakvu ste oduvek želeli da vidite kao dete. 


ČOVEK KOJI JE UBIO TALIČNOG TOMA

UMEĆE STRAHA: LAVKRAFT U STRIPU


Nakon Smitove najave na Power-Conu, Netfllix je objavio i zvaničan poster na svom tviter nalogu. 

,,Gospodari Svemira: Oktrovenje” je tek u razvoju, te datum izlaska ove animirane serije još uvek nije poznat.

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.