Ljudi
ljudi/10.03.2019.

Kesić: Znate l' priču o Jutki iz Brusa?

ljudi
  • 24 sata sa Zoranom Kesićem / Printscreen / YouTube
Autor fotografije:
Kaleidoskop media"Imao je batinaše, što po kraju plaše... Imao je i podršku stranke. Imao je vlast u gradu, imao je gradsku vladu, imao je ljubavne sastanke", otpevao  je Zoran Kesić Kesić u sinoćnjoj emisiji "24 minuta sa Zoranom Kesićem".

Kako je i obećao popularni satiričar, od sada sve njegove pesme koje ne stanu u emisije biće okačene na Jutjub kanal, a prva od njih  "Znate l' priču o Jutki iz Brusa?" emitovana je sinoć.

U sinoćnjoj emisiji "24 minuta sa Zoranom Kesićem", popularni satiričar se našalio sa slučajem "Jutka" i otpevao pesmu inspirisan poslednjim događajima iz opštine Brus.

Tako je jedna teška priča dobila svoj satirični oblik osudom bahatih i pobesnelih funkcionera.

"Volkao je, želkao je mnoge, malo pipne, malo stisne... Može da ti ukine sve prava, svemoćan je i svi ga se plaše...", pevao je Kesić.

Milutina Jeličića Jutku, predsednika opštine Brus, optužila je njegova bivša sekretarica Marija Lukić da ju je seksualno uznemiravao, zbog čega ga je prijavila sudu i govorila na televiziji i u javnosti.

Iako je njegova ostavka najavljena, još uvek se nije desila, zbog čega je javnost dodatno izrevoltirana. Jutka, koji je pre više od sedam dana najavio svoju ostavku, jer mu se sudi zbog optužbi za seksualno uznemiravanje, i dalje je na toj funkciji i namerava da organizuje sebi miting podrške, preneli su mediji juče.


PROČITAJTE I:

JUTKANJE SRBIJE


Jeličić je osmislio da se narednog četvrtka, navodno spontano okupljeni sugrađani, usprotive njegovoj ostavci, dajući mu podršku i "zamole" ga da ostane na čelu opštine. Zahtev za prisustvo na mitingu podrške poslat je svim odbornicima, zaposlenima u opštini, javno-komunalnim preduzećima, zdravstvenim ustanovama i ostalima, čiji posao direktno ili indirektno zavisi od republičkih ili lokalnih vlasti, javio je list Danas.

Jutka je počeo da poziva ljude na predstojeći skup, uglavnom ih uslovljavajući da će ostati bez posla ako se ne pojave.

Pogledajte video iz sinoćne emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem".
POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
User
Nedeljko Bata Ristic
10.03.2019.

Bravo Kesicu!