Ljudi
ljudi/3.04.2019.

Ginisov rekord: Instagram Hari i Megan

ljudi
  • Instagram
Autor fotografije:

Kaleidoskop media


Britanski kraljevski par, princ Hari i njegova žena Megan uspeli su da skupe milion pratilaca na zajedničkom profilu na Instagramu brže nego bilo ko drugi, saopštila je danas Ginisova knjiga rekorda.

Oni su juče otvorili zajednički Instagram nalog koji je dobio milionitog pratioca za manje od šest sati, lako oborivši rekord južnokorejske pop zvezde Kanga Danijela.

Nalog kraljevskog para do sada je skupio više od 2,9 miliona pratilaca. Hari i Megan su profil nazvali „saseksrojal“ (sussexroyal) i naveli da će ga koristiti za deljenje važnih objava i kao poslednji korak u stvaranju vlastitog domaćinstva pre rođenja prvog deteta ovog proleća.

Interesovanje za njihov profil verovatno je povećano zbog činjenice da Megan treba da se porodi krajem aprila ili početkom maja.

Prethodno je par delio fotografije sa profila palate Kensington, koji je uključivao fotografije Harijevog starijeg brata princa Vilijema i njegove porodice.

Prošlog meseca je objavljeno da će, osim što će se iz Londona preseliti u Frogmore Kotidž na imanju Vindzor zapadno od Londona, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, kako su formalno poznati Hari i Megan, zaposliti novo osoblje za komunikacije sa spoljnim svetom.

„Dobro došli na naš zvanični Instagram; radujemo se što ćemo podeliti rad koji nas pokreće, stvari koje podržavamo, važne najave i priliku da osvetlimo ključne probleme“, napisali su Hari i Megan u prvoj zajedničkoj objavi na Instagramu, prenosi Radio Slobodna Evropa.

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.