Klik na svetlost
moja-kafica
moja-kafica
klik na svetlost/23.09.2018.

Poziv mladima - edukacija u VFX industriji

klik-na-svetlost
  • Pixabay
  • Crater studio / FB
Autor fotografije:
Kaleidoskop media

 

U subotu, 29. septembra, od 11 do 17 časova, po prvi put u Novom Sadu biće organizovan Dan otvorenih vrata u oblasti VFX industrije za osnovce i srednjoškolce.

3Lateral Crater VFX Training Center pozivaju sve zainteresovane na Teen Open Day 2018, kako bi otkrili fantastični svet kompjuterske grafike, animacije, video igara i filma.Događaj je besplatan i namenjen je deci i mladima od 10-17 godina. Organizatori su pripremili demonstracije uživo programa Photoshop, After Effects, Maya, ZBrush, kao i veštine Rigginga, kao upoznavanje sa industrijom kompjuterske grafike kroz predavanje Kompjuterska grafika – profesije u ekspanziji. 

Ovim događajem organizatori su želeli da i u Novom Sadu, posle Beograda, otvore vrata u svet 3D-a i ohrabre mlade da učine prve korake u njemu.


PROČITAJTE JOŠ:

HARI BENSON: NISAM BIO ROKENROL FOTOGRAF

STIVEN ŠAPIRO - FOTOGRAF SA VRHA SVETA

"KO TO TAMO PEVA" U IGRI ZA LEGO SET

DIGITALNO USAVRŠAVANJE PROFESORA JEZIKA


U Beogradu je juče održan veoma uspešan Teen Open Day 2018. Crater sudio je otvorio svoja vrata škole vizuelnih efekata, takođe za osnovce i srednjoškolce, koji su se upoznali sa programima Photoshop, After Effects i Maya, kroz praktične radionice, predavanje i live demonstracije.

Polaznici su proveli po jedan školski čas oprobavajući se u svakom od navedenih programa, uz vođstvo predavača. Istovremeno, deo polaznika je u Craterovom bioskopu pratio uživo demonstracije navedenih programa, kako bi se upoznali sa industrijom vizuelnih efekata kroz predavanje VFX- profesija u expanziji.  

Na događaju koji predstoji u Novom Sadu biće najavljen i zajednički projekat firmi 3Lateral i Crater VFX Training Center - pokretanje edukacija u oblasti kompjuterske grafike u ovom gradu.

Prijava na novosadski Teen Open Day 2018 je obavezna zbog ograničenog broja učesnika i može se naći na linku: https://goo.gl/3HGDQc 

Crater VFX Training Center je škola kompjuterske animacije i vizuelnih efekata, koja već šest godina obavlja edukacije u okviru Crater Studija, firme za izradu vizuelnih sadržaja na holivudskim filmovima i Netflix serijama. Pored kurseva, specijalizacija i praksi za odrasle, poseban program osmišljen je za mlade uzrasta 13-17 godina u okviru koga polaznici, na visoko interaktivan i zabavan način, stiču znanja u softverima koji predstavljaju azbuku novog doba.3Lateral razvija tehnologije u cilju stvaranja digitalnog života, sa posebnim fokusom na digitalizaciju ljudskog lica. 3Lateral tehnologije omogućavaju snimanje 3D i 4D podataka koje definišu čovekov pokret i pojavnost iz stvarnog života, pa zatim obradu tih podataka da bi se kreirali uverljivi i relistični biokinetički modeli čoveka u digitalnom obliku.

3Lateral ima značajan doprinos za celu industriju video igara gde je kroz svoje tehnologije doprineo visokom kvalitetu karaktera u najvećim AAA video igrama, poput GTA IV i V, Red Dead Redemption, Horizon Zero Dawn, Star Citizen, Batman VR, Star Wars Battlefront II, Battlefield 1, Marvel, Spider-Man, Devil May Cry 5.

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.