Klik na svetlost
klik na svetlost/21.02.2019.

Počeo 41. Sajam turizma

klik-na-svetlost
  • Pixabay
Autor fotografije:

Kaleidoskop mediaPod sloganom "Leto je bliže nego što mislite" u Beogradu je počeo 41. Sajam turizma. To je jedna od najpopularnijih sajamskih manifestacija koju svake godine obiđe više od 60.000 ljudi.

Ove godine veliki broj stranih izlagača, a prvi put se predstavljaju i Maldivi, rajsko ostrvo u Indijskom okeanu.

Agencije obećavaju sajamske popuste za letnje aranžmane od pet do 50 odsto.

U hali 4 predstavlja se domaći turizam koji je poslednjih godina sve popularniji kod domaćih turista, kako zbog sve bolje ponude tako i zbog vaučera Vlade republike Srbije u vrednosti od 5.000 dinara.

Ove godine u Hali 1A biće prisutni i izlagači koji se bave edukacijom. Preporuka za sve posetioce da upravo u ovoj Hali 1A pronađete štand Kolarčeve zadužbine i ostvarite popuste i do 50% na kurseve stranih jezika čiji upis je u toku do kraja meseca. U Kolarčevom Centru za strane jezike izučava se 14 stranih jezika već 86 godina!Turizam je privredna grana na koju se u Srbiji sve više računa. Prošle godine imali smo 3.400.000 turista, od kojih je polovina stranih. To je povećanje od čak 65 odsto u odnosu na 2013. U tom periodu samo je građevinarstvo ostvarilo veći kumulativni rast od turizma.

Pored Sajma turizma kao centralnog događaja, uporedo se održavaju još tri sajamske manifestacije: hotelsko-ugostiteljske opreme, vina i suvenira.

Sva četiri sajma traju do nedelje uveče, a zemlja partner je Bugarska.


PROČITAJTE I:

KOLARAC - PRAVO MESTO ZA STUDENTE

KAKO REĆI VOLIM TE NA RAZLIČITIM JEZICIMA?

PET RAZLOGA DA VAŠE DETE UČI STRANE JEZIKE


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.