Klik na svetlost
klik na svetlost/12.02.2019.

Kolarac pravo mesto za studente!

klik-na-svetlost
  • Pixabay
Autor fotografije:

Kaleidoskop media 

Studenti imaju velike mogućnosti da sarađuju sa kolegama iz inostranstva ili da nastave usavršavanje van svoje zemlje, a za to je potrebno poznavanje stranih jezika.

Ukoliko imate potrebu da usavršite ili naučite neki  jezik, Centar za nastavu stranih jezika Kolarčeve zadužbine je prava adresa za vas!

U ovoj Školi jezika već 86 godina se organizuju različiti kursevi, od redovnih preko ubrzanih do pripremnih kurseva za sticanje međunarodno priznatih diploma.

Ako ste student, u Centru za nastavu stranih jezika Kolarčeve zadužbine ostvarićete popuste za sve nivoe i sve vrste nastave, bilo individualne bilo grupne.

Pripreme za polaganje međunarodno priznatih ispita Univerziteta u Kembridžu - FCE, CAE i CPE, poslovnog engleskog BEC ili IELTS koji je neophodan ukoliko želite da studirate u anglofonim zemljama, samo su neki od tečajeva engelskog jezika na Kolarcu.

Ukoliko je potrebno da imate diplomu za francuski jezik, onda su pravi kursevi za vas pripreme za polaganje DELF/DALF/DILF ispita.

U Centru za nastavu stranih jezika pripremaju se i studenti za polaganje Gete ispita, kao i ispita Italijanskog instituta - CILS i Instituta Servantes - DELE.

Veoma je važno istaći da su ovakve pripreme izuzetno korisne, pre svega zato što će profesori Škole jezika Kolarčeve zadužbine upoznati polaznike sa svim cakama na ispitu. Nakon ovakvih priprema, polaznici će znati šta mogu od sebe da traže i očekuju, a profesori će im svojim sugestijama i savetima pomoći da savladaju mnoge teškoće, ne samo u vezi sa ispitom već i u vezi sa učenjem i korišćenjem jezika uopšte.

O uspehu ovih priprema, govori i podatak da više od 95 odsto polaznika ovih kurseva uspešno položi ispit za koji se pripremao. Dakle, ne oklevajte, već dođite na Kolarac i naučite jezik kako treba!  

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.