Aktuelno
aktuelno/31.03.2020.

Rada Đurić prelazi sa RTS-a na Novu S

aktuelno
  • Nova S
Autor fotografije:

Kaleidoskop media / Foto: Nova S


Dugogodišnja novinarka i jedno od najprepoznatljivijih TV lica RTS-a Rada Đurić pridružuje se timu televizije Nova S, saopštila je United Media, dodajući da će ona svojim talentom, znanjem i iskustvom doprineti stvaranju novih formata i obogaćivanju programske šeme. 

Kako dodaju, u početku, Radu ćemo imati priliku da gledamo u popodnevnom programu „Među nama“ dok je Nataša Miljković pristala da pomogne kolegama sa informativnog kanala N1.  

„Hvala mojim dragim kolegama sa RTS-a a pre svega gledaocima koji veruju u mene svih ovih godina. Trudiću se da na Novoj ostanem stara, zato što verujem, možda kao nikad do sada, da je tako malo važno gde smo ako ne znamo ko smo. Jer, ako ne zaboravimo ko smo, onda smo uvek tamo gde i treba da budemo. Ostanimo  pametni, pristojni i kod kuće. Vidimo se uskoro“, poručuje Rada koju će, zbog poštovanja mera propisane samoizolacije po dolasku iz inostranstva, u naredne dve nedelje uključivati preko video linka. 

„U proteklih godinu dana koliko postojimo, pokazali smo da po broju kvalitetnih autorskih emisija, produkciji, izboru serija i filmova bez problema možemo da pariramo televizijama sa nacionalnom frekvencijom. U prostor kablovskih televizija u Srbiji uneli smo jednu novu vrednost i to je ono što gledaoci prepoznaju i zbog čega smo vrlo brzo stigli na listu najgledanijih kanala“, navode u saopštenju.

„Uvek je zadovoljstvo objaviti kada se našem timu pridružuju novi, kvalitetni ljudi, novinari koji su godinama gradili svoju karijeru i ime i koji sada vide da je Nova pravo mesto za njih. Rada je izuzetan novinar, ima neverovatnu harizmu, ljudi je vole zbog njene spontanosti i energičnosti. Drago nam je što će svojim znanjem i iskustvom doprineti u proizvodnji još kvalitetnijeg programa kojim ćemo u ovim zahtevnim vremenima odgovoriti na potrebe gledalaca i opravdati poverenje koje nam ukazuju“, kaže izvršna direktorka kompanije United Media Aleksandra Subotić.  

Rada Đurić je više od dve decenije bila zaštitno lice emisije „Beogradska hronika“ na RTS-u i sa svojom publikom je uspostavila odnos pun poverenja jer se oduvek zalagala za to da se čuje glas naroda ali i da ukaže na probleme sa kojima se suočavaju.


PROČITAJTE I:

DIGITALNA SOLIDARNOST: BESPLATNI SADRŽAJI NA NOVOM PORTALU

Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.