Aktuelno
aktuelno/30.03.2020.

Besplatni sadržaji na novom portalu

aktuelno
  • Digitalna solidarnost
Autor fotografije:

Kaleidoskop media

Kulturni centar Kaleidoskop i magazin Kaleidoskop media se pridružuju podršci građanima Srbije u vreme pandemije korona virusa i svoje sadržaje i prostor potpuno besplano ustupaju čitaocima.

Takođe, pozivamo sve stvaraoce iz oblasti kulture da nam svoje sadržaje šalju na mejl office@kaleidoskop-media.com. Na taj način ćemo našu platformu staviti na raspolaganje i njima, kako bi pronašli najbrži put do čitaoca.

Portal Digitalna solidarnost namenjen je svima koji su usled pandemije koronavirusa u svojim kućama. Vlada Republike Srbije omogućila je građanima da na jednom mestu pronađu informacije o besplatnim platformama za učenje na daljinu, rad od kuće, besplatnim onlajn knjigama, kursevima, filmovima, muzici, televizijskom sadržaju za vreme pandemije COVID-19.

Otvoren je poziv svim kompanijama i drugim organizacijama koje su spremne da građanima, privredi i državi stave na raspolaganje i korišćenje bez nadoknade svoje digitalne platforme, sadržaje i rešenja, da se jave i popune obrazac.

Kancelarija za IT i eUpravu će sa svoje strane, sve koji se jave i iskažu spremnost da učestvuju u ovom zajedničkom poduhvatu, javno promovisati kako bi građani što više koristili njihova besplatna rešenja.

Čvrsto verujemo da je solidarnost i odgovornost ključna i da samo zajedno možemo i moramo da budemo bolje i odgovornije društvo.

I zato #OstaniKodKuće!


PROČITAJTE I:

VAN GOG: DIGITALNA ŠETNJA


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.