Aktuelno
aktuelno/2.04.2021.

Prodata Ronaldova kapitenska traka

aktuelno
  • Limundo
Autor fotografije:

Kaleidoskop media / Sportske.net

 

Za Gavrila Đurđevića iz Kragujevca koji boluje od spinalne mišićne atrofije prikuplja se novac za lečenje, potrebno je oko 2,5 miliona evra, a jedna od najvećih, ako ne i najveća uplata biće zahvaljujući velikom broju dobrih ljudi koji su organizovali aukciju na kojoj su prodali kapitensku traku Kristijana Ronalda. 

Aukcija je završena, a cena po kojoj je prodata bačena kapitenska traka Kristijana Ronalda je 7.500.010 dinara. 

Kapitensku traku Kristijana Ronalda koja je završila na travi beogradske Marakane posle kvalifikacione utakmice za Mundijal Srbija - Portugalija na humanitarnoj aukciji kupila je kompanija Mozzart i time obezbedila 7.500.000 dinara za lečenje malog Gavrila Đurđevića.

Podsetimo, da se dogodilo sramotno licitiranje neozbiljnih građana na aukciji za kapitensku traku Kristijana Ronalda, koju je u naletu besa bacio na travu Marakane Naime, došlo je do neozbiljnih ponuda pojedinaca koji su pomislili da je u pitanju igra, pa je cifra došla do neverovatnih milijardu i 200 miliona dinara.


PROČITAJTE I:

ČAROBNI SVET DEJANE BAČKO, DEVOJKE BEZ RUKU


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.