Aktuelno
aktuelno/23.08.2021.

Draganu Bjelogrliću pritvor do 48 sati

aktuelno
  • Medija centar
Autor fotografije:

Kaleidoskop media / RTS / Foto: Medija centar

 

Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić zadržan je u policiji do 48 sati zbog nasilničkog ponašanja, jer je sinoć oko 4 sata nasrnuo i udario nekoliko puta reditelja Predraga Gagu Antonijevića.

Dragan Bjelogrlić  se tereti za nasilničko ponašanje zbog napada na reditelja Predraga Gagu Antonijevića. Niška policija potvrdila je RTS-u da je jutros u hotelu "Ambasador" intervenisala zbog, kako su naveli, fizičkog sukoba između dve osobe.

Dragan Bjelogrlić će, kako navode u tužilaštvu, sutra biti ispitan. 

Predrag Gaga Antonijević je nakon incidenta pregledan u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu, gde su mu ustanovljene lake povrede u vidu nagnječenja u predelu glave i masnice ispod oka. 

Niška policija potvrdila je RTS-u da je jutros u 4 u hotelu "Ambasador" intervenisala zbog, kako su naveli, fizičkog sukoba između dve osobe. 

Kako su preneli beogradski mediji, Bjelogrlić je nasrnuo na Predraga Gagu Antonijevića.

U Nišu se održavaju Filmski susreti. Međutim, direktor festivala Srđan Savić je rekao da Predrag Gaga Antonijević nije gost festivala, a njegov film "Dara iz Jasenovca" nije ni prijavljen za selekciju ovogodišnjih Filmskih susreta.

Savić je istakao da Savet i Direkcija festivala izražavaju žaljenje zbog incidenta koji se desio u kasnim jutarnjim satima.

Kako je naveo, festival se bavi organizacijom i očekuje od nadležnih organa da rasvetle slučaj.


PROČITAJTE I:

NAGRADA PUBLIKE NA PALĆU FILMU "NEČISTA KRV-GREH PREDAKA"


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


 

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.