Muzika
muzika/13.07.2021.

Još tri dana promo cena karata za Nišvil

muzika
  • Miloš Stošić
Autor fotografije:

Kaleidoskop media / Foto: Miloš Stošić

 

Predstojeći Nišvil džez festival biće održan od 6 do 15. avgusta 2021, a glavni festivalski program od 12 do 15. avgusta na Platou niške Tvrđave. Za 10 dana trajanja festivala biće izvedeno 300 programa na kojima će nastupiti oko 1.000 izvođača.

Do petka, 16. jula aktuelna je promo cena kompleta ulaznica od 3.000 dinara za 25 koncerata u centralnom festivalskom postoru.

Od subote, 17. jula komplet ulaznica će koštati 4.000 dinara, a u prodaji će biti i pojedinačne ulaznice po ceni od  1.750 dinara za jedno veče.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži Ticket Vision u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje.

Sve ulaznice koje su kupljene za Nišvil 2020. u mreži Ticket Vision validne su i za ovogodišnji festival.

Ovogodišnje izdanje Nišvil džez festivala će pored bogatog muzičkog programa na više stejdževa u Tvrđavi, na Trgu Kralja Milana i Amfiteatru keja na Nišavi, posetiocima ponuditi i kvalitetan internacionalni program u okviru Nišvil džez teatarskog festivala, kao i veliki broj dokumentarnih i igranih filmova sa muzičkom tematikom – Nišvil Movie Summit 2021.

Svi prateći programi za posetioce su besplatni, a ulaznica se plaća samo za glavni festivalski program.

Na Main binama Nišvila od 12 do 15. avgusta nastupiće Earth, Wind&Fire feat. Al McKay, Stanley Jordan, Darryl Jones&Stone Riders, Goran Bregović&Nišvil Big Band, Igor Butman Band i mnogi drugi.


PROČITAJTE I: 

NIŠVIL: STONE RAIDER SA DERIL DŽONSOM   


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


 

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box