Aktuelno
moja-kafica
moja-kafica
aktuelno/13.09.2019.

Goran Vesić:Zamena kocki na Trgu republike

aktuelno
  • Beoinfo
Autor fotografije:
Kaleidoskop mediaZamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić bio je jutros u vanrednoj inspekciji na nedavno renoviranom Trgu Republike i razgovarao sa izvođačima radova kojima je dao rok od 35 do 40 dana da preslože kocke na kolovozu oko trga jer je, kako je obrazložio, napravljen propust i nisu postavljene ravnomerno, zbog čega kolovoz nije funkcionalan za sve građane.

Kako je Vesić rekao, preslagivanje kocki će biti rađeno o trošku firme „Strabag“, koja je izvođač radova na Trgu Repbulike, a za realizaciju izvođač je dobio između 35 i 40 dana.

„Dobili smo žalbe udruženja biciklista, udruženja motociklista – žalili su se na neravnine na kolovozu oko Trga. Danas sam otišao da proverim te primedbe i utvrđeno je da projektanti nisu razmišljali da postoji neko osim automobilista“, kazao je Vesić, prenosi Beoinfo.

On je dodao da će preslagivanje biti vršeno tokom noći te da zaustavljanja saobraćaja neće biti.

- Nedopustivo je da kada ste projektovali i radili kolovoz oko trga niste razmišljali o svim kategorijama korisnika, već samo o automobilima, poručio je Vesić izvođaču radova i dodao da će insistirati na tome da izvođač o svom trošku uradi i biciklističku stazu.


PROČITAJTE I:

GORAN VESIĆ NE ODUSTAJE OD GONDOLE


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.