Vizuelne umetnosti
vizuelne umetnosti/16.12.2021.

Beogradski izlozi: Boje grada Monike Lang

vizuelne-umetnosti
  • Kulturni centar Beograda
Autor fotografije:

Kaleidoskop media

 

Nakon veoma uspešnog projekta “Perači prozora” umetnice Nine Ivanović prikazanog na fasadi Kulturnog centra Beograda 2019. godine u okviru Beogradske zime, Beogradu, Beograđanima i gostima Beograda Kulturni centar Beograda priredio je još jedno iznenađenje.

Od juče izloge Kulturnog centra Beograda ka Trgu republike krasi novi rad dizajnerke i umetnice Monike Lang, autorke koja je dizajnirala kolekciju za Beogradski izlog.

Njen novi rad Boje grada, posebno produciran za ovu priliku biće izložen u vitrinama Beogradskog izloga od srede 15. decembra 2021. godine.

Kako sama autorka kaže kroz svoju dinamičnu i često dramatičnu istoriju Beograd je uvek ostajao grad sa posebnim duhom i energijom, zbog svih kultura i ljudi koji su u njemu ostavili svoj trag. U ovom gradu otkrićete mnogo detalja i priča, brojne slojeve i boje koje se u njemu kriju, kako među glavnim gradskim znamenitostima, tako i na neočekivanim i skrivenim mestima.


PROČITAJTE I:

PALATA SRBIJA: BUKVAR SAVREMENE UMETNOSTI

MUZEJ TERRA: SAVREMENOST IZNIKLA IZ TRADICIJE

MUZEJ ZEPTER: RASKOŠ SAVREMENOG ARTA U SRCU BEOGRADA


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


 

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box