Aktuelno
aktuelno/13.10.2021.

Konferencija o inovacijama u poljoprivredi

aktuelno
  • Pixabay
Autor fotografije:

Kaleidoskop media

 

Inovacioni biznis centar Zlatibor u okviru projekta, koji je podržalo Ministarstvo za inovacije i tehnološki razvoj, organizuje konferenciju o inovacijama u poljoprivredi.  Na konferenciji će govoriti domaći i međunarodni stručnjaci za ishranu pčela stručnjaci za pametnu poljoprivredu, profesori u oblasti poljoprivrede i drugi.  Drugi deo konferencije će biti održan 15. oktobra 2021. u konferencijskoj sali Inovacionog biznis centra  (u zgradi "Kulturnog centra Zlatibor") Miladina Pećinara 2, sa početkom u 12.00 časova.

15. oktobar - Digitalizacija u poljoprivredi:


•    Prof. dr Aleksandar Rodić sa Instituta Mihajlo Pupin - centar za robotiku
•    Dipl. ing. Zdenko Zloh, A.I.D. Agro Inovations and Development d.o.o.
•    Veselin Bojić – vlasnik I direktor preduzeća VENOS d.o.o.  Beograd
•    Prof dr Ivan Pihler – vanredni profesor na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu

Konferenciju će otvoriti Aleksandar Bogićević, pomoćnik ministra poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva u 12.00 časova.

Zainteresovani se mogu prijaviti putem mejla: radivoje.misovic@gmail.com. Kotizacija je besplatna, a broj mesta je ograničen. Biznis inovacioni centar Zlatibor je obezbedio i prenos uživo putem YouTube-a, pa će svi oni koji ne budu mogli da prisustvuju konferenciji na Zlatiboru moći da prate putem interneta, a link za praćenje će te dobiti na mail adresu nakon prijave ili direktnog pristupa na:  https://www.youtube.com/channel/UCLpiW2oLEpc9GjaGxhJgbWw


Tekst je deo projekta “Čajetina-kulturna razglednica” koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta opštine Čajetina za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja u 2021. godini. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.


PROČITAJTE I:

ZLATIBOR PREČIŠĆAVA OTPADNE VODE


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


 

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.